Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
A no i żeby to miało sens organizm musi się trochę nasycić lekiem żeby skutecznie mógł go zastąpić.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
24 września 2023PolskaCebula pisze:Zależy co rozumiesz przez popiwkować trochę wieczorem ? 3/4 piwa ? codziennie wieczorem :)I ... jeszcze jedno:
Jak się ma przy tym alko?
Czy przy przechodzeniu z alpry na rolki można sobie 'powinkować' trochę wieczorem?
Generalnie nie ma większych przeciwskazań do wypicia sobie piwa/dwóch raz na jakiś czas.
Nie zabija ale pogarsza sytuację i sprawia że się oszukujesz, bo udajesz że schodzisz z jakiegoś nałogu a tak naprawdę cały czas stymulujesz gaba-a.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
A dla ciebie @Ixeska
i innych może się przydać, jako że ja propaguję stosowanie substancji które są naturalne i nie posiadają skutków ubocznych.
Apigenina to substancja występująca naturalnie np w rumianku, Ixeska pij rumianek na wieczór po co ci piwnko ;)
1) Apigenina działa agonistycznie na receptory adenozynowe - ten efekt jest jednym z elementów sedatywnego (oprócz wspomnianego - agonizm GABA-A BZD, aktywacja wychwytu zwrotnego monoamin)działania rumianku, wszak adenozyna to neurotransmiter hamujący
2) Apigenina wykazuje zdolność do blokowania receptora NMDA, co może być wykorzystane w terapii depresji i uzależnień, wywiera tą drogą także delikatny efekt uspokajający (o innym charakterze niż GABAerigczne uspokojenie)
20 września 2023Ixeska pisze:
Dzięki bardzo.
Tylko nie rozumiem dlaczego w pierwszym tygodniu mam dołożyć rolki, a od następnego już same rolki i to w dawce benzo w sumie większej 2 razy?
-
Czytałam ten poradnik, tylko nie wiem jak to przełożyć na 0,5 mg alpry...![]()
0,5mg alpry to 10 mg diazepamu. Najpierw wyprzyj alprę diazepamem, czyli jak bierzesz 1 mg alpry, to równowartość w diazepamie będziesz mieć 20 mg. I dopiero wtedy odstawiaj. Tak jak @pomasujplecki napisał, rolki są słabe w porównaniu do alpry. Jeśli równolegle będziesz robić i redukcję i zmianę benzodiazepiny na słabszą, to może Ci się nie udać, bo efekty uboczne Ci nie dadzą. Więc najpierw zmień benzodiazepinę, a potem redukuj.
Co do opioidów które lubia się z benzo postaram się nie naodpierdalac tym razem, mam prege także GABArysiowe kombo wraca jednak na rejon. Nie piszę tego w złych emocjach przegranej bo mniej więcej w połowie tej drogi na 0 zacząłem to akceptować a ostatnie miesiące będace fest traumatyczne przez te odstawki długo leczyl będę i nie jest mi żal nie żal mi już.
przeniesiono - detronizator
scalono - detronizator
Jestem na 0,5 mg Clona, 225pregabaliny 50 sertralina i 25-50 kwetapiny jak spać nie mogę. Sertraline wyrzucam bo jak prawie każdy antydep powoduje drgawki, drżenia i wkurwia mnie to. Od poniedziałku mam iść na terapię także chyba zostanę na takim mixie i zobaczę jak się odnajdę wśród ludzi. Po terapi jak odpocznę od alko będę walczył z Clonem. Ale coś czuję że nie ominie mnie karbamazepina. Chyba że na terapi nie dam rady przebywać z ludźmi 7 godzin dziennie to odrazu lecę na szpital. Już mam dość letargu w domu.
delikatne słowo... Kto przeżył ten wie, że tego nie da się opisać, polecacie może jakieś kliniki NFS (niestety) a może i są dobre. Bo kasy na prywatny ośrodek już nie mam puki co, został psychiatra. Może uda się tylko i aż s psychiatrą. Wiem, że to kwestia indywidualna, ale jakie polecacie protokoły. Biorę te benzo 7 michów co dziennie.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.