Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 17 / 3 / 0
Hej, a jak wygląda dostępność piko we Włoszech teraz? Głównie chodzi mi o regiony Wenecji, Mediolanu, nawet Florencji.
  • 5 / / 0
Odkurzam zapomniane konto rozpoczynając od pytania: jak sytuacja we Włoszech czy są jakieś ciekawe grupki telegramowe i chciałby się ktoś podzielić? Potrzebuje troche inne różności poza jaraniem, bo o to w dużych miastach nigdy nie było problemu. Jeśli ktoś ma jakąś ciekawą grupkę na tg, sprawdzone info cokolwiek bardzo chętnie posłucham. Pms are open
  • 18 / 3 / 0
Podpinam się, też słyszałam że ludzie korzystają z telegramu i dobrze na tym wychodzą ale jakoś aż ciężko mi uwierzyć że jest to sposób mało ryzykowny w porównaniu do zakupu na mieście. Nie do końca wiem jak się do tego zabrać i czy warto. Próbował ktoś? Jakie jest ryzyko że razem z paczką przyjdzie odwiedzić nas guardia di finanza?
  • 463 / 45 / 0
Elo jestem właśnie w Katanii na sycylii i przydalaby sie jakas kodeina , bo mi sie Kratom skonczyl i jest troche lipa. Juz obczailem ze w aptekach wszystkie opio na recepte tylko (nawet cos ala glupi antidol). Jesli ktos cos wie albo moze podrzucic gdzie mozna tego szukac to bede wdzieczny .
Pozdro
  • 8 / / 0
Jestem w Rzymie na tydzień. Wie ktoś gdzie mogę znaleść jaranie lub może ma ktoś grupkę/osobę na telegramie? Proszę o ratunek pw, można pisac na telegramie, ten sam nick co tu.
  • 1 / / 0
Hej wszystkim, aktualnie przebywam w Rzymie i potrzebuje paru informacji. Jeśli ktoś ma chwilkę i chciałby się podzielić ze mną kilkoma wskazówkami prosiłbym o wiadomość na priv. Z góry dziękuję
  • 34 / 2 / 0
Rzym ciezko.. musisz kupic koszulke klubu Napoli czy cos i albo wpierdal albo jak znasz jezyk drzesz sie jak oni. Fifty fifty. Dalej na poludnie dogadasz sie, glownie hasz, mete tez znajdziesz jak i kiedys bylo clearOpium. Sycylia to karabikombiniozerzy wiec nie swojemu najeba scooter boye, nie zawsze, ale jednak.
Chcesz ryzykowac to nawet in inglisz musisz krzyczec w ich stylu.
Kosa w kieszeni spoko. I nie dawajcie sie w ciagac w zaułki. Z łapy do łapy i juz.
Ogolnie luz, tylko nie badz pipa.
Wybieram sie po NRoku, to ogarne co i jak, ostatnio bylo spoko, tylko jebance krzycza jakos tak lol
  • 74 / 13 / 0
Rok temu trochę pojezdzilem po północnej italii i w bergamo ogarnąłem bez większego problemu naprawdę dobry hasz. 40 euro za jakieś 3-4 gramy („ważone” na oko). W innych miastach nie szukałem, ale tez nie byłem ani razu zaczepiony i nie widziałem zbyt wielu okazji do zakupu. A temat kupiłem przy stacji kolejowej od grupki czarnoskórych lokalsów.
  • 3 / 1 / 0
Hejanko ,chciałem ogólnie podlapać kontakt z jakàś dziewczyna która przebywa we Włoszech lombardia ,mile widziane ziomeczki bo powiem że jest si i jestem sklimatyzowany dobrze tylko bez fanatyzmu dajcie znać okolice Milan Como dziekii
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.