Czyli:
Musi do Ciebie przyjść ten dzień tak to jest ten dzień jeb fajki do kosza i od tego czasu zero fajek i nawet głodów nie ma.
Ja tak miałem z alko. Wy*ebałem litra sam i na drugi dzień byłem tak zadowolony powiedziałem rodzicom że już nigdy raczej alkoholu nie tknę to ten dzień był i od tamtego czasu minęło już przeszło trzy tygodnie jak nie piję nic.
Trzeba mieć natchnienie to musisz czuć w środku to jest ten dzień i wiem że pójdzie bez głodów.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
02 października 2023Mefistofeles1945 pisze:
Musi do Ciebie przyjść ten dzień tak to jest ten dzień jeb fajki do kosza i od tego czasu zero fajek i nawet głodów nie ma.
ludziom czesto ciezko sie przyznac ze to nie do nich zalezy decyzja co wkladaja do mordy
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Ja mam wyjebane kupuję sobie paczuszki tytoniu 30 parę gram jedna paczuszka tytoniu lm czerwony chyba najlepszy tytoń z tych mocnych no może jeszcze kamele czerwone tytoń dobry.
02 października 2023deadmau5 pisze: bo robisz sobie w mózgu papkę
02 października 2023deadmau5 pisze: To czasami gorsze niż normalna świadomość tego, że od tych petów jesteś uzależniony i palisz je codziennie.
moim glownym powodem niepalenia nigdy nie bedzie strach, ze sie uzaleznię na stałe,
tylko nie palę, bo... nie ma powodu abym palił ?
napilem sie alko i dlatego zapalilem u mnie sie to łączy gdzies tam
02 października 2023deadmau5 pisze: Robisz sobie krzywdę
granaty dymne do pluc
edit:
wywalilem spojler nie na temat
Poprosiłem o Bupronion. Dostałem 30 tabletek 150mg. Przez pierwsze 3 dni, jadłem jedną tabletke rano. Po 3 dniach doszła jeszcze jedna po południu.
Zjadłem całe opakowanie, czyli 30 tabletek i dalej jarałem xdd. Ale jak któegoś dnia postanowiłem rzucić z dnia na dzień, to nie było żadnych skutków ubocznych
12 października 2023tosieniedzieje pisze: Kurwa. Rzuciłem wszystko ale ta jebana kawa i szlugi mnie wykańcza. Czasem palac papierosa zastanawiam się co ja kurwa robię generalnie. Nie widzę żadnego celu w tej czynności, a jednak ja wykonuje. Najgorszy jest ten poranny rytuał. Wale kawę na pusty żołądek, a potem zapalam papierosa. Po takim wstępie dnia całkowicie tracę apetyt z rana i wrzucam sobie jakiś śmietnik, ze moje mój poranek mógłby wyglądać zupełnie inaczej. Poza tym non stop kapec w mordzie po kawie przepalanej szlugsem. Ten rytuał kawkowania i palenia jest tak silnie wpisany w mój nawyk, ze przerasta mnie odstawienie tej czynności. 12 lat. Nie mówiąc już o kwestiach finansowych. Nie mówię, ze mógłbym te pieniądze zaoszczędzić,bo pewnie by tak nie było. Ale przynajmniej przeznaczyć na jakieś ciekawe produkty do zjedzenia, urozmaicić dietę. A tu chuj, idzie kolejna ramka szlugow. Jak przerwać ta farsę moi mili
Taka paczuszka z tytoniem w sklepie kosztuje 17zl a zrobisz z tego z 50 papierosów czyli za 17 żyli robisz ponad dwie paczki oszczędzasz 50% oraz masz gwarancję jakości tytoniu, bez perfumeryzowania i tak dalej co masz w zwykłej biksie faj gotowych.
Taki tytoń smakuje lepiej, a i jest fajne zajęcie.
Polecam!
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.