Ważysz 49kg? To weź ok 0,05mg Dla mnie to śmieszna wartość ale w twoim przypadku może ma sens. Zawsze można dołożyć jak będzie za malo.
21 września 2023Ix930 pisze: Szlugi bardzo dobre po tym specyfiku. Zdarzało mi się wypalić całą paczkę w 3 godziny. Dobrze się w tym samym czasie rozmawia.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
04 stycznia 2023D4RKJOY pisze: Zgadzam się z tobą. Seksić po MCe kilka godzin to super sprawa ale u mnie... nie wiem od czego to zależy raz na kilka wzięć totalnie fajka miękka.. nie da rady z nią nic zrobić. XD Jednak jak stoi.. to trzeba korzystać. :)
Jakbym wiedział od czego zależy kwestia stania byłbym kontent. Od ilości wzięcia specyfiku? Zapewne coś w tym jest.
Rozwiązaniem jest sildenafil, który możesz dostać w każdej aptece bez recepty w małych dawkach. A mała dawka (czasem nawet pół tabletki) czegoś zawierającego sildenafil (np. Mensil) może znacznie pomóc w problemach z erekcją podczas seksualnych zabaw z emką. Należy tylko uważać na serducho i zaczynać od małych dawek. Rzadkie, chociaż znane, są przypadki śmierci po takich miksach.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.