Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
przeniesiono do odpowiedniego wątku - detronizator
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Ale ja bym nie odpuszczał tej pregabaliny, nic lepszego nie dostaniesz, zrób sobie drug holiday i potem wróć do niej, 300mg+ powinno działać jakoś.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Tylko ona jebie mi po jelitach a i tak mam polipatowosc. i nie fajnie trochę jest. W poniedziałek jadę na 8-9 tygodni terapi. Może tam coś poradzą. Ja i tak biorę Clona na padaczkę 2 mg. ( będę musiał przepemycic. I dopiero jak odpocznę może będę się zastanawiał nad inną substancja. To jednak sugerując się twoją wypowiedzią będę brał ta 150 per day. Zero alko, Terapia a potem zastanowię się nad klonem. Nawet gdzieś na innym forum wyczytałem że ludzie biorą tego Clona na padaczkę( jedna babka z jakimś dodatkowym lekiem). A ja powtarzam po raz enty. Nie chcem brać walproinianow. Dzięki za odpowiedź szybką
dodatkowo ten stan wzmagał chętke na piwo i chlałem browary i napoje gazowane więcej niż powinienem
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.