ODPOWIEDZ
  • 12822 / 2494 / 0
Ładnie napuchnięte kielichy. Gratulacje.
  • 4480 / 712 / 2198
Nie no stary solidnie to wygląda! Doskonała robota. Czuć i widać to z daleka, że posiadasz doświadczenie w uprawie (nieskromnie mówiąc). Pierwsza fotografia wygląda wręcz majestatycznie. Ślinka cieknie!
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 12822 / 2494 / 0
Zapytam z ciekawości - co robisz z tymi pierwszymi kielichami? Ja dopiero w zeszłym sezonie odkryłem, że to najlepsza część z krzaka - szkoda, że w tak symbolicznej ilości.
Dla mnie spalenie samych tych rodzynek jest doznaniem nawet 2 x mocniejszym, niż spalenie topka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2883 / 303 / 0
aż mi się zachciało palić choć od jakiegoś czasu nie jaram, zacne krzaki :D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1000 / 183 / 0
@jezus_chytrus ogólnie to ja nie trymuje tego jakoś mega dokładnie.To nie musi dla mnie wyglądać, że trochę liści przytopowych zostanie to kij w to,grunt że ma moc.
Strasznie jestem zawiedziony af Ak Devil że struktura kwiata taka luźna,nie jak w przypadku Lemon haze gdzie pięknie bobki widać.Jednak jak na automata to robi robotę(moc).Nwm jak reszta,pogody marne,noce zimne do tego rosa i mgła plus spot bagnisty.Stosuje oprysk na pleśń na ile to pomoże to nwm.Miały być automaty wszystkie a wyszły pół auto a może i sezon.
Co do tych kielichów to wiesz że nawet nie zwróciłem uwagi na to 😁.
mj jest prosta w prowadzeniu jak pokrzywa i dla kogoś kto pali dużo to spoko opcja ale wiadomo jest i ryzyko.Nie licząc już konsekwencji prawnych ale miałem dwa sezony gdzie mi jednego 17 a drugiego 23 krzaki zajeb.... jakieś dziady.Niby spot z dala od ludzi,jakieś tam BHP się stosuje ale niestety trafi się kur.. czasami.Troche taki smutek chodzisz miesiącami doglądasz dziewczynek a tu nagle cyk na spocie pusto
  • 12822 / 2494 / 0
Ja się nikomu w trymowanie nie wtrącam, bo sam lubię zostawić trochę listków cukrowych. Jak potem dotykam topów, fajnie chronią kwiaty i jest więcej materiału.
Polecam odkładać sobie te pierwsze kielichy osobno - potrafią nieźle wbić w fotel.

Te automaty to bardzo spoko opcja, bo skubane kwitną głównie w lecie, kiedy dzień jeszcze długi i temperatury wysokie. Dzięki temu potrafią być mega napuchnięte, ale niestety kosztem pleśni. Wystarczy 1 deszcz, topy nie zdążą wyschnąć przed nocą i plecha wbija jak do siebie. Pół biedy, kiedy atakuje od zewnętrznej, ale suka woli od środka i wtedy trzeba ładnego topa kroić na kawałki i w najlepszym wypadku wyrzucić ze 20%. Trzeba mieć mega fart z pogdą, albo sadzić odmiany z luźniejszymi kwiatkami.
Ja dziś ścinam większość auto Sour Diesla, choć 7 dni więcej dobrze by mu zrobiło, ale niestety widziałem kilka ognisk pleśni i nie ma na co czekać.

W sezony plecha tak nie wbija i w sumie to nie wiem dlaczego.
  • 1000 / 183 / 0
@jezus_chrystus to się już chyba ma od genetyki czy coś ze auto są bardziej podatne na pleśń jak sezony.Może to też wina bardziej zbitych kwiatów? Chociaż i sezona można trafić wczesnego z ładnym zbitym kwiatem.
  • 12822 / 2494 / 0
Dostałem kiedyś sezonową krzyżówkę P1 x Early Skunk - doszły w połowie września z bardzo zbitymi kwiatami i zero pleśni. Wprawdzie lato było wtedy dużo lepsze, ale w następnych latach generalnie miałem zdecydowanie mniej problemów z sezonami, niż z auto.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.