Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Dla mnie spalenie samych tych rodzynek jest doznaniem nawet 2 x mocniejszym, niż spalenie topka.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Strasznie jestem zawiedziony af Ak Devil że struktura kwiata taka luźna,nie jak w przypadku Lemon haze gdzie pięknie bobki widać.Jednak jak na automata to robi robotę(moc).Nwm jak reszta,pogody marne,noce zimne do tego rosa i mgła plus spot bagnisty.Stosuje oprysk na pleśń na ile to pomoże to nwm.Miały być automaty wszystkie a wyszły pół auto a może i sezon.
Co do tych kielichów to wiesz że nawet nie zwróciłem uwagi na to
mj jest prosta w prowadzeniu jak pokrzywa i dla kogoś kto pali dużo to spoko opcja ale wiadomo jest i ryzyko.Nie licząc już konsekwencji prawnych ale miałem dwa sezony gdzie mi jednego 17 a drugiego 23 krzaki zajeb.... jakieś dziady.Niby spot z dala od ludzi,jakieś tam BHP się stosuje ale niestety trafi się kur.. czasami.Troche taki smutek chodzisz miesiącami doglądasz dziewczynek a tu nagle cyk na spocie pusto
Polecam odkładać sobie te pierwsze kielichy osobno - potrafią nieźle wbić w fotel.
Te automaty to bardzo spoko opcja, bo skubane kwitną głównie w lecie, kiedy dzień jeszcze długi i temperatury wysokie. Dzięki temu potrafią być mega napuchnięte, ale niestety kosztem pleśni. Wystarczy 1 deszcz, topy nie zdążą wyschnąć przed nocą i plecha wbija jak do siebie. Pół biedy, kiedy atakuje od zewnętrznej, ale suka woli od środka i wtedy trzeba ładnego topa kroić na kawałki i w najlepszym wypadku wyrzucić ze 20%. Trzeba mieć mega fart z pogdą, albo sadzić odmiany z luźniejszymi kwiatkami.
Ja dziś ścinam większość auto Sour Diesla, choć 7 dni więcej dobrze by mu zrobiło, ale niestety widziałem kilka ognisk pleśni i nie ma na co czekać.
W sezony plecha tak nie wbija i w sumie to nie wiem dlaczego.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.