Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Ja z czystej ciekawości kupiłem fiolkę, w pierwszym lepszym poundshopie na terenie Wielkiej Brytanii można takie znaleźć. Zastanawia mnie tylko w jaki sposób, po banie na dopalacze, popki w jakiś sprytny sposób utrzymały się na powierzchni? Być może jakaś luka prawna albo służby przymykają na to oko. Szkoda tylko, że większość, pomimo innych fikuśnych etykietek zawiera ten sam składnik tj. azotyn izopropylu. Chowam do apteczki, bo w razie nagłego wypadku emergency może sie przydać
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
kuzyn kupil sobie do kolekcji maskę przeciwgazową wojskową z czasów prl z całym zestawem torba itd i jest tam takie pudełeczko "indywidualny pakiet przeciwchemiczny" w którym według wikipedii są 2 ampułki z azotynem izoamylu, jednak wszystko jest w torbie jeszcze z kamuflażem wz68 więc ma pewnie z 40 lat xD jak to otworzę będzie jeszcze miało właściwości narkotyczne? czy nie warto podkradać kuzynowi chemikaliów? XDD
Zrób i wrzuć fotki tych fiolek bo sam jestem ciekawy.
To takie na jednego macha, na strzała raczej.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.