4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 559 / 2
Ale ja mam niestandardowe leki co-valsacor i bisoprolol mi obniża tętno i ciśnienie jak wrzucę na zejściu po dwie tabletki.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 5 / 0
10 września 2023jokerthc pisze:
04 września 2023Kamik10319 pisze:
Hej,
jaki rodzaj beta ketonow polecacie najbardziej do zabawy z panna?
Biore 200 mg sertratliny od kilku lat (z tego tez wzgledu meff kopie mnie mniej, ale tez mam przez to problemy z dojsciem i pelna erekcja po towarze)
Planuje zarzyc tez viagre/ odrobine clona.
Mam dostep do wszystkich 4 rodzajow - 4mmc/3mmc/4cmc/3cmc . Gdybam, ze wszystko z '4' dziala bardziej na serotonine, a '3' na dopamine. Stad jesli mam wyboostowana serotonine przez SSRI to lepszym wyborem dla mnie powinny byc trojki - zgadza sie?
Polecacie moze jakis miks do tego, aby libido bylo chwilowo wieksze? Np zebym mogl dojsc kilka razy?
Ja bym z kolei celował w 3-CMC, potem 3-MMC, 4-MMC i na końcu 4-CMC.
10 września 2023Nikolapoznan2023 pisze:
Czy gram kwocie 50 zł kryształu to może być metamfa? Czy raczej jest to mefedron bądź coś innego? Działanie jednej ścieżki to około godziny przyjemny stan odlotu po 3 minutach od aplikacji później trochę energii.
Tak jak kolega napisał wcześniej - na bank nie meta i na 99% nie mefedron. Zapewne 3-CMC albo 4-CMC.
10 września 2023xqzw pisze:
Dobrym pomysłem będzie zapodanie sobie 300 doustnie i póżniej jak już znacznie wchodzić po około 20/30 min zrobić kontre i przyjąc 150mg donosowo ?
Jak znasz substancję i/lub swoje możliwości to tak.

@Mefistofeles1945 Ja nigdy tak wysokiego nie miałem, maksymalnie niecałe 140, ale sam na imprezie byłem świadkiem jak jeden typ miał tętno prawie 200, ciśnienie też wystrzelone w kosmos i bawił się dalej, a nawet przeżył ten melanż.
Serio?XD Na ostry jebanie to 4MMC i nic sie nie moze zbliżyć dalej 4CMC 3CMC najslabsze 3MMC na rozmowy i romantyczny sex i do rozmow(empatia)
  • 371 / 112 / 0
Tylko on pisał że bierze sertraline , więc te bardziej serotoninowe ketony mogą dzialać na niego słabiej , 3 cmc jest najbardziej w dopaminowym kierunku z tej czwórki najbardziej znanych ketonów mefopodobnych , a 4mmc najbardziej serotoninowy
"Life pain always sexy"
  • 1933 / 449 / 4
mef miażdży ( zwł. w większych dawkach ) Twoje przyrodzenie ( chociaz odczucia nieziemskie ) ale... bierzesz leki, i może być wał w satysfakcji.
No na pewno wcurwiona Panna będzie, na brak zabawki...

3MMC/3CMC ... jeszcze jako tako ujdą ( przy lekach )

Jest jeszcze efedron 4HMC ... dopaminowy rozk###iacz ... jedna "paka" w reakcji i możesz ogarniać sex, a w połączeniu z sildenafil-em masz rozkosz życia. Ta substancja powinna jakoś "koło tych leków" przejść ... no ale musisz spróbować sam co jak podziała, skoro masz jak piszesz, dostęp do wszystkiego.
Spoiler:
DXM
  • 3 / 2 / 0
sildenafil nienadaje sie do ketonow, z tym efedronem nieźła bujda. Lepszy jest tadalafil, mniej siada na serce fiut stoi dłużej.

Dogadajcie sie z partnetka po 1,5 ml gbla, miks 40 mg sildenafilu i tadalafilu u dycha mefa, z fartem
Uwaga! Użytkownik Jaqen1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 4 / 0
Panowie brak spływu po mefie..? Co robić jak pomóc?
Kiedyś były spływy, a teraz robię wciag, kładę się, a tu.. dupa. Nic nie leci po gardle. Kiedyś czułem te spływające pieczenie czy cokolwiek, a teraz nic. Tak jakby ginęło gdzieś w czeluściach. Nawet prawdziwe 4mmc nie działa na mnie już tak mocno... 300mg na strzała podzielone na 2 dziury nie robi jakoś wystrzałowo
  • 1933 / 449 / 4
spróbuj ... bombki zamiast sniffa.
masz "zamiast spływu" towar od razu tam gdzie trzeba... w żoładku.

zabawa z mefedronem aż sie prosi o snifersa, ale może tutaj tkwi Twój problem.
( prócz tego, że nie ogarnięte masz neurony od zbyt częstej zabawy z tym specyfikiem, może dłuższa przerwa i regeneracja organizmu pomoże )
DXM
  • 6 / / 0
Polecam brać w dupę. Co prawda na efekt trzeba zaczekać do 20 min., ale kontaktu z tematem nie masz wtedy prawie żadnego. Jeżeli dobrze rozpuscisz i uzyjesz strzykawki dwójki lub piątki (bez igły!), to nie będzie żadnych sensacji. Nie powinno nic piec, swędzieć, boleć itd.
  • 3455 / 559 / 2
@KakaowySzatan02 to chyba Dobrze, że nie ma spływu oznacza to, iż wszystko wchłania Ci się w śluzówkę nosa.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 4 / 0
13 września 2023DuchPL pisze:
spróbuj ... bombki zamiast sniffa.
masz "zamiast spływu" towar od razu tam gdzie trzeba... w żoładku.

zabawa z mefedronem aż sie prosi o snifersa, ale może tutaj tkwi Twój problem.
( prócz tego, że nie ogarnięte masz neurony od zbyt częstej zabawy z tym specyfikiem, może dłuższa przerwa i regeneracja organizmu pomoże )
Próbuję bombek i to w ogromnych dawkach.. słabo działa i tak.
No właśnie miesięczna przerwa spowodowała tylko to, że był jeden spływ przy pierwszym sniffie. Potem bez różnicy
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.