W normalnym stosowaniu nie powinno nic takiego występować.
Jednak jak masz lęk wolnopłynący to zdecydowanie polecam SSRI, najlepsza w tym wypadku jest paroksetyna. Nie uzależnia i wykazuje większą skuteczność przeciwlękową od benzodiazepin. Jak chodzi tylko o naćpanie się to kupuj silniejsze benzo po prostu.
Nie wiem. Po prostu nie mam praktycznie żadnej wiedzy o tamtych. Wiem, że to słabsze benzo. No poza tym ostatnim. Ale to chyba głównie usypiacz.
Przyjebałbym xanax lub relanium, ale mieszkam aktualnie w Holce a tu sobie nie załatwię, w polsce w palcem... ba nawet z całą grabą w dupie w moment bym sobie ogarnął ;)
Scalono - detronizator
@fanfik wczoraj schizy miałem po krysztale. Co w nim było? Chuj wie xD ale do rzeczy. Kilku dużych krechach pod rząd wystąpiły schizy(widziałem ludzi w ciemnych kątach i miałem wrażenie że ludzie o mnie szepczą) zajebałem 12 mg uspokoiłem się i usnąłem na 6h. Także podoba mi się te benzo.
Najlepsze i bardzo podobne do alpry to bromazolam.
Najbardziej euforyczne i cieple imho norflurazepam ale w dawkach +20mg
09 września 2023MefedronowyKoneser pisze: Przechodząc do rzeczy mam następujące benzosy:
Pyrazolam, Norflurazepam, Gidazepam, Flubromazepam, Bromazolam.
Która benzodiazepina, z tych wymienionych będzie idealna:
a) na zjazdy i bezsenność po stimach.
c) na "fazę" zależy mi na mocnym rozluźnieniu takim jakie daje diazepam lub klon.
d) Na stresy i lęki dnia codziennego.
c) wszystkie powyższe, kwestia dawki
d) Flubromazepam
Tamtą wrześniową akcję z benzo średnio wspominam, bilans to zerwany film na 2 tygodnie, yebać tę grupę substancji.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina