W normalnym stosowaniu nie powinno nic takiego występować.
Jednak jak masz lęk wolnopłynący to zdecydowanie polecam SSRI, najlepsza w tym wypadku jest paroksetyna. Nie uzależnia i wykazuje większą skuteczność przeciwlękową od benzodiazepin. Jak chodzi tylko o naćpanie się to kupuj silniejsze benzo po prostu.
Nie wiem. Po prostu nie mam praktycznie żadnej wiedzy o tamtych. Wiem, że to słabsze benzo. No poza tym ostatnim. Ale to chyba głównie usypiacz.
Przyjebałbym xanax lub relanium, ale mieszkam aktualnie w Holce a tu sobie nie załatwię, w polsce w palcem... ba nawet z całą grabą w dupie w moment bym sobie ogarnął ;)
Scalono - detronizator
@fanfik wczoraj schizy miałem po krysztale. Co w nim było? Chuj wie xD ale do rzeczy. Kilku dużych krechach pod rząd wystąpiły schizy(widziałem ludzi w ciemnych kątach i miałem wrażenie że ludzie o mnie szepczą) zajebałem 12 mg uspokoiłem się i usnąłem na 6h. Także podoba mi się te benzo.
Najlepsze i bardzo podobne do alpry to bromazolam.
Najbardziej euforyczne i cieple imho norflurazepam ale w dawkach +20mg
09 września 2023MefedronowyKoneser pisze: Przechodząc do rzeczy mam następujące benzosy:
Pyrazolam, Norflurazepam, Gidazepam, Flubromazepam, Bromazolam.
Która benzodiazepina, z tych wymienionych będzie idealna:
a) na zjazdy i bezsenność po stimach.
c) na "fazę" zależy mi na mocnym rozluźnieniu takim jakie daje diazepam lub klon.
d) Na stresy i lęki dnia codziennego.
c) wszystkie powyższe, kwestia dawki
d) Flubromazepam
Tamtą wrześniową akcję z benzo średnio wspominam, bilans to zerwany film na 2 tygodnie, yebać tę grupę substancji.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.