Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Pyt. Pale od 8-10 cienkich fajek. Chcę rzucić.
Rzucałeś cold turkey czy jakimiś tabexami się wspierałeś?
28 sierpnia 2023Kropkaa pisze: Z tego co wiem to lepiej otwierać te kapsułki i dzielić ten proszek i ciąć o 50mg co 3-4 dni, jest tu gdzieś wątek o odstawianiu pregi, z prega nie mam za dużego doświadczenia, wiec nie pomogę.![]()
Swoją drogą jak patrzę to robiłem to przez szmat czasu, jakieś pół roku. Myślałem że nie wywoła mi to objawów odstawiennych jeśli będę brał raz na tydzien lub dwa 300-900mg. Mania i związane z tym odpierdalanie, lęki, paranoja, kurewska bezsenność trwająca tygodniami, alprazolam umożliwiał bardzo słabej jakości sen z wybudzaniem się zlanym potem i koszmarami. Najgorsze jest to że objawy pojawiły się z dnia na dzień i nie wiedziałem co jest tego przyczyną, z racji że podczas epizodów maniakalnych wyjebałem opakowanie pregabaliny (robiłem tak kilka razy jeśli chodzi o wyrzucanie zapasów dragów kosztujących swoje bo brało mnie na trzeźwość, przecież czuję się świetnie xD) i nie miałem głodu na nią gdy już mania przechodziła w katorgę wycieńczenia brakiem snu od tygodnia.
Przez swój debilizm rozregulowałem sobie mózg w najmniej odpowiednim momencie bo przed maturą i napisałem ją o wiele za słabo jak na moje możliwości mimo że była bardzo łatwa, prostsza niż próbne to jednak bardzo zła kondycja psychiczna zrobiła swoje. Objawy odstawienne trwały długie miesiące i to było piekło, matura to nie był jedyny skutek moich eksperymentów z pregą, ich lista jest dość długa.
Dopiero po jakimś czasie wywnioskowałem co było przyczyną takich zmian w moim zachowaniu bo jednak nie było to takie oczywiste, teraz biorę stałe dawki dzienne by czuć się w porządku.
Jeśli ktoś ma zamiar przez dłuższy czas brać pregabalinę na sportowo to powinien liczyć się z tym że po jakimś czasie nadwyręży to jemu kanały wapniowe i mu odjebie. Myślałem że co drugi człowiek jest jakimś agentem służb NWO i zbliża się nuklearna zagłada.
Pozdrawiam.
Jak wejdziesz w ciąg to lepiej brać 3xdz żeby nie mieć rozjazdu.
Dawki doraźne szału przeciwlękowo nie robią ale dają taki lekkoalkoholowy luźny vibe tylko że dopiero po około 2h od wejścia zaczyna to mieć sens.
Wysokie dawki 600+ fakt tak uzależniają niekorzystnie że ogólnie proba zaprzestania i bleh ten niesmak pozostaje do dziś.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.