Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
30 sierpnia 2022Benzolorenzo pisze: Doreta i Poltram NIE nadają się do ekstrakcji!!! Więc albo zjadasz trampka z paracetamolem albo wcale.
30 sierpnia 2022Benzolorenzo pisze: Doreta i Poltram NIE nadają się do ekstrakcji!!! Więc albo zjadasz trampka z paracetamolem albo wcale.
16 lutego 2023kubaba844 pisze:Nie wiem skąd ten pomysł. Nie znam się jakoś bardzo ale dlaczego niby z tych 2 leków by się nie dało? Przeciez paracetamol zawsze zostanie na filtrze jak zrobisz ekstrakcje wiec o co chodzi? Ktos coś wie może?30 sierpnia 2022Benzolorenzo pisze: Doreta i Poltram NIE nadają się do ekstrakcji!!! Więc albo zjadasz trampka z paracetamolem albo wcale.
Wydaje mi się ze to może być różnica pod jaką postacią jest tramadol chemikiem nie jestem ale masz np chlorowodorek jak w przypadku oksykodonu, siarczan w przypadku morfiny, może te preparaty mają tramadol w postaci gdzie zimna woda go nie rozpuszcza ale to tylko moje przypuszczenia, nigdy nie robiłem ekstrakcji z preparatów OTC tramadolu jak można kupić bez dodatków to po co się z tym pierdolic w ogóle? Babci się podkrada tabletki na ból?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.