Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2535 / 594 / 0
Palił palił.Jest wątek.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 479 / 72 / 0
W alternatywnych kannabinoidach
  • 479 / 72 / 0
Wydaje mi się, że dobrze by było podpiąć ten temat wyżej tablicy, jest po środku jako główny wątek i nikt tutaj nie pisze, a na v1 dużo się pisało.

@jezus_chytrus co o tym sądzisz?
  • 3455 / 555 / 2
No ja też bym tak uczynił. Co tu dużo gadać sadzić palić zalegalizować póki co nie palę ale jakby była legalna na pewno bym palił.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2535 / 594 / 0
A jaki problem stoi na drodze,przez który nie palisz a byś palił gdyby była legalna?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12440 / 2419 / 0
@Pingwino
Jestem jak najbardziej za, ale nie wiem, jak się takie rzeczy tutaj robi. Spróbuję, ale nie obiecuję, że znajdę tą opcję : )
EDIT - nie widzę niczego, co pozwalałoby przesunąć temat wyżej. Może nie mam uprawnień, albo to forum jest dla mnie zbyt skomplikowane w użytkowaniu.
  • 3455 / 555 / 2
11 sierpnia 2023Atropolamine pisze:
A jaki problem stoi na drodze,przez który nie palisz a byś palił gdyby była legalna?
Policja.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2535 / 594 / 0
No ale jakoś np stimy walisz i nie masz z tym problemu.
  • 505 / 110 / 0
Bo po stimach szybko biega i może uciec przed policją
  • 479 / 72 / 0
Czy ktoś z was dołączył do klubu w Hiszpanii? Chciałbym zrozumieć procedurę przystąpienia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.