- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Leki na wychwyt zwrotny noradrenaliny + MDMA. Jakieś doświadczenia?
22 czerwca 2022kolega93 pisze: Podpinam się - również jestem na trazodonie XR 150 mg i zastanawia mnie czy gdyby wziac ostatnią tabletkę 24h lub 48h to czy byloby spoko? Moja znajoma brala esci, 24h po ostatniej tabletce wziela emke i miala najlepsza faze w zyciu
Duloksetyna, worioksetyna, bez sensu przy dłuższym przyjmowaniu tylko uboczne zero frajdy
używaj nazw chemicznych nie produktów /surv
Pixa oprócz pobudzenia nic mi nie zrobiła, zero euforii
Sama wenlafaksyna + emka
Tym razem był kamyk i kilka prób niedużych dawek donosowo, a innym razem oczywiście zjedzone. Nie czułam żadnej euforii. Prawie tak jakbym nic nie wzięła.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.