Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy bacopa działa wedlug Ciebie?
1.Tak
26
49%
2.Trochę
15
28%
3.Nie
7
13%
4.Działa ale po czasie.
5
9%

Liczba głosów: 53

ODPOWIEDZ
  • 9472 / 1859 / 2
Ja robię na vodce ale na tyle ziół, że jeszcze spokojnie będę mógł zrobić na spirytusie jak się te nalewki okażą słabe.
Choć proporcje zrobiłem 4:1
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 804 / 462 / 0
Radzę uważać jak ktoś bierze SSRI/SNRI. Mocno podbija działanie, oczy wyjebane jak 5zł.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 142 / 7 / 0
Nie zauważył żadnych interakcji z sertraliną i mirtazapiną.
  • 3245 / 620 / 0
Ja spożywam w tabletkach ziołowych, takie sprasowane mielone i zauważyłem poprawę parametrów pamięci i mechanizmów skojarzeń toków myślowych.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2991 / 1646 / 35
Nalewka na bacopa monnieri jest fajna. Bardzo mocno na serotoninę działa
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 620 / 0
Wogóle obejrzałem dokładnie etykietę opakowania, i jest napisane, aby spożywać w trakcie posiłku zawierającego tłuszcze.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Czy mógły ktoś polecić jakiś sprawdzony produkt ? Może być na priv, wiem że nalewki działają najlepiej ale w obecnej chwili unikam alkoholu w każdej postaci @Stteetart @AnnaS
  • 605 / 156 / 0
@Stteetart I działa to na wódzie jak trza?

@AnnaS Jakie stężenie alkoholu ty stosowałaś?
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 2991 / 1646 / 35
@lysy666 40%
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9472 / 1859 / 2
23 lipca 2023lysy666 pisze:
@Stteetart I działa to na wódzie jak trza?

@AnnaS Jakie stężenie alkoholu ty stosowałaś?
Hehe nalewka czeka na lepsze czasy. Pije dalej wywar 😅
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata