Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Ja bym na Twoim miejscu najpierw spróbował u rodzinnego sprzedając jakąś dobrą bajeczkę
kończąc na tym, że tylko takie rzeczy jak afobam i clonazepam Ci pomagają na Twoje dolegliwości a Twój psychiatra ma urlop. Potem sprecyzuj, że clony lepiej działają od Afobamu bo działają stabilnie i cały dzień
a Afobamy dają tylko chwilowę odetchnienie i, że (o ironio) nie chcesz się od Afobamu uzależnić dlatego prosił byś o clonazepam. nie używaj słów benzodiazepiny, xanax tylko udawaj, że znasz te leki tylko z nazwy nie wiesz co to za grupa leków.
No to podałem Ci jakąś alternatywe, teraz czekamy na resztę forumowiczów
Jak trafisz na fajnego doktora to Ci to da, jak nie to nie, możesz spróbować, jak już w karcie będziesz miał to z następnymi nie powinno byś problemu.
+ czy lekarze na portalu pacjenta widzą, jakie leki były wcześniej wypisywane?
Macie jakiś sposób a zdobycie zopiklonu?
Reszta nie robi większych szkód.
Powiedziałem że mam od psychiatry.
Chodziłem do niego co tydzień czasami biorąc inne leki, ale jak przyszedłem 3 razy w ciągu tygodnia to się wkurwił i powiedział, że nie wystawi więcej, więc za tydzień poszedłem do innego lekarza.
Każdy wpisywał "dostarczyć zaświadczenie od psychiatry.
Pięciu lekarzy mi to wystawiło.
Dzisiaj znowu idę do tego pierwszego lekarza i podejrzewam że mi wypisze jakieś benzo.
Kiedyś tam w ciągu miesiąca wyciągnąłem 12 (albo 14, nie pamiętam) pak alpry 1mg.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.