Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Macie jakieś rady czego mogę się spodziewać po pierwszym tripie na effentore 400uq?
  • 29 / 4 / 0
Jaka dawka jak mam tolerke na poziomie 80mg Oxy? Bo w opio kalkulatorach na necie wychodzi, ze 80mg Oxy to 50mcg fenta. W takim razie mogę przekroić jedną tabletkę na pol i wrzucić czy nie powinno ich się kroic itd?
  • 2 / / 0
Waliłem po jednym ew dwa plastry fentanyl Actavis 50ug, i właśnie się zastanawiam bo wpadły mi te tabletki można to przekroić? Czy tak wpierdolić ;d
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina