Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Macie jakieś rady czego mogę się spodziewać po pierwszym tripie na effentore 400uq?
  • 29 / 4 / 0
Jaka dawka jak mam tolerke na poziomie 80mg Oxy? Bo w opio kalkulatorach na necie wychodzi, ze 80mg Oxy to 50mcg fenta. W takim razie mogę przekroić jedną tabletkę na pol i wrzucić czy nie powinno ich się kroic itd?
  • 2 / / 0
Waliłem po jednym ew dwa plastry fentanyl Actavis 50ug, i właśnie się zastanawiam bo wpadły mi te tabletki można to przekroić? Czy tak wpierdolić ;d
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.