Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 12609 / 2438 / 0
Jakim cudem moc miałaby wrócić? Jeśli coś się stało z THC, to permanentnie.
A drapanie po gardle i nie spalanie się na popiół to najprawdopodobniej spore pozostałości po nawozach.
  • 1037 / 245 / 0
Z THC stać się nie powinno nic ponieważ w wodzie się nie rozpuszcza a temperatura też nie przekraczała 80stC.
Ogólnie muszę wysuszyć, dzięki tak myślałem, że flusha brak.
Wróci w takim sensie, że będzie dobrze ususzone trochę po leży jak wino i nabierze mocy tak to sobie tłumacze.
  • 12609 / 2438 / 0
Być może jest za mokre i stąd ten efekt, że moc uleciała.
Ja kiedyś przypadkowo wyprałem zioło w samarce i działało jak należy. Musiałem jednak wyrzucić, bo miało chemiczny posmak.
  • 1100 / 273 / 0
to wszystko nie musi być kwestią braku flusha/nadmiaru nawozów, a po prostu kiepskiego wysuszenia, na szybko. Dym z takiego zioła jest gorzki i duszący.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 245 / 0
No gorzki i duszący później słowa nie mogę z siebie wydusić bo drapie gardło, ogólnie to po odstaniu w wodzie 12h woda zrobiła się brązowa ale nie mocno, zapachu pieprzu tak pachnie też zioło pieprz albo szyszka sosny coś w ten deseń, dzisiaj już powinno dobrze wyschnąć to zdam relacje, bo nawet na wilgotnym lekko paleniu jakość popiołu jest wzorowa białawy sypki nie zapycha lufy a przedtem to wychodził węgiel i smoła.
  • 1455 / 596 / 0
@PolskaCebula 5g masz tylko ? Jesli tak to ja bym wyjebal to po prostu do kosza i kupil nowe , chyba ze nie masz kasy . Ewentualnie przerob na edibles .

Kupilem puzzle 1500 i ukladalem zjarany ale to jakis mega zaawansowany zestaw , ledwo udalo mi sie mniej wiecej posegregowac na kolory tylko . Piekny klasyczny artwork ale kolory jednolite i niewiele elementow szczegolnych .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1956 / 319 / 0
01 czerwca 2023PolskaCebula pisze:
Pytanie techniczne.
Palenie słabej jakości pewnie brak flusha i moco drapie w gardło nie ma popiołu tylko zostaje zbity węgiel, nie da się palić.
Sposób oczyszczenia.
Na szklankę wody przegotowanej około 80st wrzucone 5g i parzone pod przykryciem do rana, woda zlana ziele powoli się suszy ale potrzebuje na to sporo bo za pierwszym razem chyba źle ususzone itd.
Teraz co dalej.
THC mi z tego nie spierdoli przy tej obróbce ? Oglądałem pod lupą to trichomy są ładne pomarańczowe, zapaliłem lufe z bonga ale za mokre jeszcze i chyba dla tego nie klepie, ale teraz Popiołek elegancki wypada z lufki bez problemu, tylko martwi mnie utrata mocy, po ususzeniu i przechowaniu jakiś czas w zipku wróci ? Czy spierdolilem sobie palenie takim oczyszczaniem ?
Masz rację w ostatnim zdaniu. Ktoś cie przewalił po prostu na pione palenia zawsze możesz sobie z tego zrobić smakowitą konopną herbatkę czy coś :korposzczur:
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 570 / 54 / 0
Żeby przepłukać to mogłeś zalać wrzątkiem i wylać po 5 minutach, a gotując przez całą noc możliwe że zdegradowałeś całe THC.
  • 480 / 73 / 0
Pytanie do was. Czy palona odmiana wpływa na poczucie na następny dzień?
U siebie zauważyłem, że jak pale indice, to na następny dzień bardziej jestem wypłukany z dopaminy i zajebany, niż jak pale samą sative.
  • 3245 / 618 / 0
No chyba indyjskie mają więcej THC niż sativa, to normalne jak zależność uboków przy liczbie procentów alkoholu.
@Pingwino
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?