Okazuje się on być słabym antagonistą receptora CB1 i znosić częściowo działanie psychoaktywne THC
Co do THC to jednak wychowałem się na paleniu, chociaż mam 2 waporyzatory w domu i sprawdzałem empirycznie działanie, to jednak nawyk bierze górę. THC P. O. daje chyba najoptymalniejszy efekt w moim przypadku. Jednak takie rzeczy to tylko w razie własnej lub cudzej hodowli, z kupowanych sztuk to syzyfowa praca zbierać kawałeczki łodyg...
Dobrze podbija THC.
Ogólnie to wolę spożywkę i jak ostatnio samo thc 1,8gr to tak nie weszło jak z CBG teraz 0,28gr.
Polecam na relaks codzienny i inny, zawsze pomaga.
Teraz testowałem susz babci marysi wymieszany z cbd tej samej marki. Proporcje wynosiły około 40/60 i kurde nawet fajnie było gdy zwaporyzowałem tego więcej. Muzyka trochę lepiej do mnie przemawia, byłem spokojniejszy i jednocześnie pobudzony ale w inny sposób niż to robią stymulanty i nijak ma się to do stymulacji którą odczułem przed laty. Muszę spróbować jeszcze czystego cbg w niższej temperaturze bo pamiętam że wtedy efekty były u mnie najciekawsze. Tylko czy po tylu latach poniewierania mnie lekami psychotropowymi jeszcze to poczuję? W sumie to nie mam pewności czy to co sprzedawano lata temu pod marką spoko było rzeczywiście suszem cbg.
Na poprzedniej stronie zastanawialiście się czy cbg osłabia/wzmacnia działanie thc. Czytając reddita spotkałem się z wpisem w którym użytkownik tego portalu przekazał że cbg w jego przypadku przywraca fazkę thc gdy ta już zejdzie. Nie wiem czy to jest prawda, a same kanabinoidy jak i ich miksy działają różnie na różnych ludzi. Były też głosy o wzmocnieniu działania, o osłabieniu czy o zmianie profilu działania.
Polecicie może jakiś sprawdzony susz cbg do eksperymentów? Nie wiem czy nie naruszam tym pytaniem regulaminu i mam nadzieję że tak nie jest bo chodzi o coś legalnego na dzień dzisiejszy.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.