Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3406 / 534 / 0
Wyczytałem że bierzecie to w dzień w większych dawkach na pobudzenie, hmm...

A waszym zdaniem mogę spróbować z daną (większą) dawką w dzień ale na skręcie po trampku ? Czy bardziej to zaszkodzi ? Wiem, jak nie spróbuję to się nie dowiem ale wiadomo cykam się trochę tak mieszać w receptorach na tym skręcie...
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1569 / 250 / 0
Ja najwięcej brałem tylko 45 mg ale na noc i faktycznie, na początku byłem fajnie pobudzony rano i w ciągu dnia. Niestety po paru tygodniach to minęło i zaczęło być odwrotnie czyli muł. Wiem że niektórzy brali i 90 mg i bardzo chwalili, zwłaszcza razem z dużą dawką wenlafaksyny albo duloksetyny. Ja niestety mogę brać chyba tylko 15 mg bo inaczej jest bardzo silny lęk, ale też po chuj mi mirtazapina w takiej niskiej dawce kiedy biorę już trazodon na wieczór i dobrze się wysypiam mimo że bardzo krótko śpię.
  • 960 / 176 / 0
Mi dodanie mirtazapiny do SSRI powoduje że po 2tyg,teraz znacznie wcześniej bo sporo mirte brałem super napęd od samego rana,takie rześkie poranki.Też brałem przed snem bo mirta ma takie działanie.Weźmiesz w dzień to pójdziesz najpewniej spać.
  • 287 / 140 / 0
najlepszy lek na sen. Trwało to pół roku.
Ale teraz o której się nie położę to wstaję 6-8 bez budzika
(dziś o 5 zasnalem) a obudzilem sie o 8, ale dokimalem sie do teraz po lekach

nie wybudzam sie jak wcześniej po 4 razy na szluge

czuć jak wchodzi sedacja - szczególnie na kompie- bo sie zaczyna rozjeżdzać
ogólnie mega polecam

traktuje tylko jako lek na sen, nie czuje żadnego pobudzenia w dzień
  • 960 / 176 / 0
Ja musiałem mirte odstawić jakich czas temu że względu na zatrzymanie wody a organizmie a szkoda bo ładnie współgra ten lek z antydepresantem.Kiedys brałem wenla+mirta i nie mogłem przytyć a teraz niestety tak.Czy może to być skutek że wcześniej jak brałem ja przez pół roku to systematycznie ćwiczyłem i woda się nie zatrzymywała dzięki temu i nie tyłem?
  • 287 / 140 / 0
@tajemniczy25

moim zdaniem po prostu więcej jesz na niej (możesz tego nie zauważyć)

Fitatu se sciagnij i obliczaj kalorie to sie prawdy dowiesz

+spalałeś kalorie
  • 960 / 176 / 0
@5matrix o to właśnie chodzi że nie.Pilnuje się i nie jem już nic po 18.Mozmże te systematyczne ćwiczenia miały jakiś wpływ na szybszy metabolizm i ta woda by sie nie zatrzymywała.Sam już nie wiem.Odstawiłem mirte 6 dni temu i już na wadze -0,5 kg.
  • 287 / 140 / 0
@tajemniczy25
możesz se i niejeść od 15. tu chodzi o podaż kaloryczną w ciągu 24h i tego sie nie oszuka.
Dochodzą do tego oczywiscie metabolizmy itp ćwiczenia
ale jak obetniesz chociaz o 150kalori od standardowo branych kalorii to schudniesz i na niej
totalna podstawa dietetyki, możesz mieć najchujowsze leki, ale i tak chodzi o kalorie (ta woda też ale to jest najmniejszy problem)
a mój klocek może ważyć kilogram także tego xd
  • 960 / 176 / 0
@5matrix ta woda to nie mały problem bo mimo diety to się zatrzymuje i brzuch i klatkę piersiową zalewa.Co do samej redukcji to wiem że głodzenie to nie wyjście.5-6 posiłków dziennie żeby metabolizm podkręcić.Kiedyś robiłem redukcję z 92 na 67.Gubiłem półtora kilo tygodniowo ale za dużo sił mi to zabrało.
  • 287 / 140 / 0
@tajemniczy25
to moglbys brac i cos cwiczyć
to ta woda by sie przydala zamiast kreatyny [chyba]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.