Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 1000 / 269 / 0
@Verbalhologram

Ale żeś mi przypomniał, brałem z 6 lat temu taki skuteczny suplement z l-teaniną i chmielem o nazwie Benosen - ciekawe czy to dalej lata ja rynku 🙉🙉
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Przed chwilą kuknąłem kilka net aptek i wszędzie niedostępny.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 596 / 0
Nw kiedy,ale też dziko rośnie,można mieć za free.Mi się zdarzyło zrywać i robić wywar parę razy.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Kurde, kupiłem herbatkę mieszankową z chmielem w składzie, i zaskoczyło mnie że w krótkim opisie na pudełku każdego ze składników było napisane że chmiel działa na ośrodkowy układ nerwowy, tzn samo to że działa mnie nie zaskoczyło, tylko że taka wzmianka była w opisie na pudełku, a na dodatek w składzie był jeszcze mak polny.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 4 / 0
Re: Chmiel
Nieprzeczytany post autor: Pejgi26 »
Trzeba się przekonać, ja spróbowałem i wycisza, wtula w kołdrę. Polecam każdemu bo łatwo to znaleźć. Polecam kupowany bo zdecydowanie z lepszej ziemii.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.