Biorę jedną tabletkę 150mg rano, jedną 150mg koło 16tej.
Biorę już przeszło rok czasu, już tak nie pobudza oraz skutki uboczne jakby na przestrzeni miesięcy całkowicie się rozmyły. Mam pełny, stabilny, mocny wytrysk :)
Fuzja - D5
Max 75 boję się spadków dopaminy akatyzji itp. Myślisz że to nie powinno się dziać mój łeb jest w kiepskiej formie plus benzo które zaczęłam brać na polineuropatie i depresję. Ale wtedy nie miałam leków a teraz doszły lęki bo to benzo brałam. Przerwałam przywróciłam to był kur. A koszmar teraz to źle działa. Nie wiem. Ta wenla. To. Ostatnia opcja.
Fuzja - D5
@magda628 rozumiem że na 150mg dobrze się czułaś ale były wahania nastroju i lekarz dołożył lamo w celu stabilizatora?Tak na początku możesz gorzej się poczuć,ja na początku lamo byłem lekko głupi,z opóźnieniem dochodziło do mnie co mam np. zrobić.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.