Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
09 kwietnia 2023Detronizator2 pisze: @jogurt a ja cały czas czekam na zmianę błędnej uwagi w moim poście. [I jeśli będzie tam jakaś błędna uwaga, to natychmiast ją zmienię - jog]
Ja również fanem czosnku nie jestem ale jego zaletą jest dostępność dla każdego a jak się umie korzystać to czosnek zrobi fajnie serotoninowo.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
http://koreascience.or.kr/article/JAKO2 ... 70476.page
Źródła o które prosisz.
A co do 600mg, czosnek trochę zmniejszy jakby tą dawkę, dlatego podałem 600.
Psychonaut uznaje 700+ za heavy, a ich dawki zawsze są troszeczkę niższe niż konkluzje użytkowników tego forum wydaje mi się.
Ale jak zawsze kwestia osobnicza a dawki są sporem nierozwiązywalnym.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Po prostu idzie to tak sprawnie na początku ładowania się substancji, że czuję jakbym się oczyszczał po całym dniu XD
Oj to prawda, na początku ładowania, nie raz niosło na dwójkę xDD
150mg wziąłem na pusty żołądek i pół godziny później zapaliłem ostatniego skręta. O dziwo trip z dodatkiem Acodinu był bardziej psychodeliczny, a na samym ziole bardziej dysocjacyjny.
Wspominam chwile gdy byłem młodszy i cisnąłem na bezrobociu, DXM wtedy na co dzień aplikowałem, minimum 225 mg. dekstrometorfan był dla mnie podkładem do wszystkiego, do życia. Z czasem mi się przejadł i mimo kilkukrotnych prób powrotu oprócz jazdy dolegliwości ze strony układu pokarmowego odstraszyły mnie od tego środka. Ostatnio byłem w aptece po coś i przez szybkę dojrzałem Acodin tabletki. Na sam widok zrobiło mi się niedobrze.
Otóż nie jestem pewnien czy DXM na mnie działa w sposób jaki zaraz opiszę - jak wiadomo dexik kochany nasz jest SSIR, a wieć produkuje w kurwe dużo setroniny w głowie, natomiast u mnie ten stan jest niepwny. Mikropsja, tak ją posiadam od dziecka, wsumie nie wiem skąd moze po genach i tyle, ale jest jeden mankament, nie wiem czemu do chuja DXM potęguję te efekty. Ktoś coś może wie i byłby skłonny do napisania o tym?
Nie żeby mi to przeszkadzało, owszem może wszystko co widzę staje się mniejsze, ale nauczyłem się juz z tym życ.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.