Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 79 / 3 / 0
piracetam 3x1200mg/dzień
wenlafaksyna 2x75mg/dzień
w przyszłości możliwe zwiększenie dawkowania powyższych

oraz
metylofenidat (medikinet) 20-80mg/parę razy w tygodniu, jak nie muszę to nie biorę

co złego może z tego wyniknąć?
  • 3455 / 556 / 2
Wenlafaksyna zwiększona i metylofenidat hmmm dziurawe serce ale ta przypadłość się raczej latami niczym nie objawia więc możesz walić śmiało, tylko jak zwiększysz wenlę to ciśnienie tętnicze krwi może Ci skakać i będziesz miewać duszności z atakami złego zamopodżudzia.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 287 / 140 / 0
@Mefistofeles1945
przecież to nie są kosmiczne dawki
a z tym ciśnieniem to wszystko zależy od jednosti.
ja mam 450mg i nic sie mi nie dzieje.
@variable
moim zdaniem raczej nie masz sie tym martwić.
No ale mam mniej nabitych postów i świeże konto to pewnie moje zdanie sie nie liczy
  • 79 / 3 / 0
@5matrix 450mg czego? Wenlafaksyny?

@Mefistofeles1945
dzięki
ciśnienie to oczywista, nawet przy leczeniu tylko wenlą
ale chodziło mi bardziej o korelacje tych trzech leków i czy taki set ma rację bytu, czy przedobrzę i przegrzeje mi styki
  • 287 / 140 / 0
@variable
Tak. Biore 450 wenli 120 duloksetyny i 20mg worioksetyny
żadnych styków Ci nie przepali
  • 79 / 3 / 0
Brzmi karkołomnie xd

sorry za offtop, podtrzymuję swoje zapytanie
10 kwietnia 2023variable pisze:
piracetam 3x1200mg/dzień
wenlafaksyna 2x75mg/dzień
w przyszłości możliwe zwiększenie dawkowania powyższych

oraz
metylofenidat (medikinet) 20-80mg/parę razy w tygodniu
  • 287 / 140 / 0
@variable
owszem do tego 450 bupropion i 80/100 metylofenidat

mój mix mógłby kogoś zabić, nie polecam go tylko napisałem co biorę
powodzonka
  • 21 / 1 / 0
Hejka wam, niedługo mam maturę. uczę się i jest całkiem nieźle ale chciałbym jeszcze podkręcić tempo. Aktualnie przyjmuję 4800 Piracetamu, CPD Cholina 200/300 i 25 vinoceptyny. Chciałbym jeszcze coś dorzucić, macie jakiś konkrenty nootrop który mógłbym dorzucić do miksu? Taki który mnie nie rozproszy a podciągnie ten mix? Też co sądzicie na wejście 7000 Piracetamu? Będzie już za dużo?
  • 3455 / 556 / 2
Nic nie dokładaj: nadmiar tabletek może zadziałać nasennie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1007 / 273 / 0
Uwaga - przewrotne pytanko.

Czy dałoby się aromatyzować nootropki? xD Taki mi pomysł przyszedł do głowy, żeby dodać do sunifiramu aromatu wiśniowego, byłaby cherry coco jak w kij dmuchał xD Ja przyjmuję noskiem, to by mnie to jarało bardzo. A do ketonów nie chcę wracać.

Jakie proporcje aromatu na gram produktu?
ODPOWIEDZ
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.