HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
27 marca 2023davidoffffffffff pisze:
1. Na was naprawdę to działa czy te wszystkie pozytywne posty to reklama? Próbowałem od saltypod, kilka rodzaji z czech i działanie na granicy placebo. Spróbowałbym tych kartridży ale szkoda mi troche na to kasy ładować skoro susz na mnie nie zadziałał.
na mnie saltypot (cardridge) wcale nie działa, a cardridge od HT już tak i to porównywalnie do normalnej baki
  • 111 / 31 / 0
Witam. Postanowiłem zamówić cartridge HHC-O z Health Therapy (lemon haze). Mam pytanie do użytkowników. Jaki najlepszy vape pen polecacie? Chodzi mi o coś niedrogiego i oczywiscie dobrego, co sprawdziłoby się przy użytkowaniu wkładu z HT. Bedzie to moje pierwsze spotkanie z tym kanabinoidem oraz ogólnie z waporyzacją kanna. Może ktoś korzystał z wkładów z HT i napisałby jego zdanie o jakości tego produktu. Chętnie wysłucham zdania osób które z tego korzystały bo jak na wkład jestem zdecydowany to nie za bardzo wiem jaki sprzęt sobie sprawić. Serdecznie pozdrawiam
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 79 / 24 / 0
@Neuronek

Sprawdź Eighty8.
Stosowałem jednorazowe vapy. Wszystko grało.
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 224 / 25 / 0
Olejek od solnego sklepu na domenie europejskiej działa ? W grudniu kupowałem i byłem zadowolony jakością i ceną. A jak teraz ?
  • 1 / / 0
Re: HHC
Nieprzeczytany post autor: dbk20 »
Tych HT moby dickow sporo przewinalem, dobre to to było w smaku, jagodowe blueberry, ale ostatnia paczka jest inna.... Smakuje jak IPuff z przed pół roku, tak lemonowo (czego bardzo nie lubię) wiecie co się mogło zmienić?? Bo teraz jakoś mi to przestało pasować ... A może można do tego jakiś aromat samemu wrzucić? Jeśli tak to jaki? I powiedzcie czy na drogim portalu te vapy 510 to wszytko hahaha CEO czy są tam gdzieś V lub P? Strasznie mnie ten syntetyczny świat ciekawi a no nie ma z kim o tym porozprawiac
  • 5 / / 0
Palił ktoś vape pena w wersji Mango od HT? Miałem wcześniej głównie lemon i raspberry, były całkiem spoko, wersja mango będzie lepsza/mocniejsza? A może trochę inne działanie? Dawno tego nie paliłem i czas znowu spróbować coś innego. Jak z legalnością HHC-O w Polsce coś się zmieniło czy ciągle legalne?
  • 2 / / 0
15 marca 2023siema1231231 pisze:
Dzisiaj właśnie przyszedł mi Blueberry Moby Dick od HT, wcześniej miałem lemon haze i nie różni się to niczym oprócz terpenów ale z tego co zauważyłem to tolerancja z thc nie wpływa na tą z hhc bo porobiło nieźle 😎
Tez teraz ciagle powijam od tego samego a wczesniej bralem droższe i te teraz fajny smak maja nawet troche za mocny ale napewno daja po gardle ostro (wiadomo kazde carty daja ale zawsze potrafilem sie do tego przyzwyczaic 1-2 dni testujac nowa odmianke) albo to juz pluca sie zapadaja hehe co do tolerki thc to no jak waporyzuje zwykly susz to jest to cos innego i dziala to na swoim spektrum wiec podoba mi sie tez oddzielnosc tego lekka
  • 155 / 46 / 0
Waporyzowałem to kiedyś w niewielkiej ilości, kolega mnie poczęstował. Podobało mi się to działanie, było takie w tle, nie to co zwykły buszek. Mniejsza pizda na bani, polepszony humorek. Do piwka w sam raz.
Nie ma, że za mocno.
  • 1 / / 0
A czy ktoś może zamawiał i testowal z aledrogo lokalnie to niby thcp bez hhc?
  • 31 / 7 / 0
Te thcp to zwykłe cbd, nie ma różnicy (sprzedawca pierw sprzedawał jako hhc, potem jako hhc-o a teraz jako thcp :) ).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.