Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 348 / 264 / 0
@starysteve możesz jakoś pomóc użytkownikowi wyżej? @surveilled sorry za offtop :) jak pomożecie to post możecie usunąć
null
  • 6255 / 446 / 12
Konta aktywowane.
 ! UPEWNIJ SIĘ ŻE MASZ SKRZYNKĘ E-MAIL KTÓRA AKCEPTUJE OD NAS MAILE
Apple, Microsoft, WP i Onet nas blokują! >Czytaj na jaką zmienić<
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3245 / 624 / 0
Ze starymi poczciwymi gogle GMAILAMI nie ma problemów?
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6255 / 446 / 12
@Verbalhologram Nie, choć tak duże korporacje jak Alphabet Inc (właściciel Gmaila) mogą być łatwiejszym celem dla służb niż zagraniczni, mniej wielomiliardowi dostawcy.

• 4 / 3 / 0
siemka chciałbym odzyskać konto : ' no1special ' , z góry dziękuje
Uwaga! Użytkownik mexy123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6255 / 446 / 12
@no1special Konto aktywowane. BTW Zwróć uwagę na moją uwagę z czerwonym wykrzyknikem powyżej.

• 94 / 17 / 0
Sory ale mam problem, jeżeli zaznaczam do obserwowania dany temat, dodaje zakładki itd. gdzie ja to wszystko mogę sprawdzić u siebie na koncie ?
Uwaga! Użytkownik NarcosSantos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4480 / 712 / 2198
@NarcosSantos działa to na zasadzie powiadomień. Obserwowane tematy będą Ci wysyłały powiadomienia, w miejscu dzwonka pojawią się kolejne czerwone liczby jak: 3,4,5,6. Jak nie zaznaczysz, to nabijać i pojawiać się nie będą.

Najczęściej wygląda to tak, że będzie tekst: Odpowiedź w temacie: Tutaj będzie nazwa tematu od (tutaj nazwa użytkownika). Wtedy będziesz wiedział, że to z obserwowanego tematu. Pamiętaj tylko, że dziwnym trafem (puste miejsce) to zaznaczenie do obserwowania, a jak masz ptaszek, to wtedy tematu nie obserwujesz. Nie wiem, czy to błąd forum, no ale ja mam tak, więc pewnie większość też.

A jak będziesz miał mention, to wtedy informacja widnieje całkiem inna. Więc będziesz wiedział, że to nie temat obserwowany, tylko ktoś Cię oznaczył w temacie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
HajpowiczTuras
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: HajpowiczTuras »
Siema, po wysłaniu maila na adres konta@hyperreal.info dostałem takiego maila zwrotnego:

Nadawca: Mail Delivery System Mailer-Daemon@lsd25.hyper.wtf przez hyperreal.email

[quote]This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

str88@hyperreal.info
(generated from konta@hyperreal.info)
There is no such ganja farmer in our team ;-)[/quote]

tur3k
HajpowiczTuras
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: HajpowiczTuras »
[mention]surveilled[/mention]

Odpisałem na maila, dodałem parę informacji, które pomogą zweryfikować, że to moje konto.

Pozdro, turas.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.