Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Najczęściej wygląda to tak, że będzie tekst: Odpowiedź w temacie: Tutaj będzie nazwa tematu od (tutaj nazwa użytkownika). Wtedy będziesz wiedział, że to z obserwowanego tematu. Pamiętaj tylko, że dziwnym trafem (puste miejsce) to zaznaczenie do obserwowania, a jak masz ptaszek, to wtedy tematu nie obserwujesz. Nie wiem, czy to błąd forum, no ale ja mam tak, więc pewnie większość też.
A jak będziesz miał mention, to wtedy informacja widnieje całkiem inna. Więc będziesz wiedział, że to nie temat obserwowany, tylko ktoś Cię oznaczył w temacie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Nadawca: Mail Delivery System Mailer-Daemon@lsd25.hyper.wtf przez hyperreal.email
[quote]This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
str88@hyperreal.info
(generated from konta@hyperreal.info)
There is no such ganja farmer in our team ;-)[/quote]
tur3k
Odpisałem na maila, dodałem parę informacji, które pomogą zweryfikować, że to moje konto.
Pozdro, turas.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.