Spróbuj mocny haszysz.
Mnie jak zioło nie kopało paliłem dopalacze to znaczy wyglądem przypominało taką zieloną roślinkę bardzo lekkie syntetyczne. Roślinka taka. Mówili na to po prostu syntetyk "ej bierz małe buchy i pal po odrobinie ziomuś bo mocne". Spotkałem się również z nazwą maczania maczanę maczany.
Oczywiście nikogo nie namawiam do palenia syntetycznych maczan, po prostu opisałem swój przypadek, że ja osobiście paliłem syntetyczne maczany jak już zioło zwykle nie kopało mnie. I hasz.
Syntole klepią na pół godziny i też szybko tolerka skoczy, więc to słaba alternatywa w mojej opinii. Do tego w chuj niezdrowa, ryzyko zapaści, psychozy - gra niewarta świeczki.
The body or a conscious mind'
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
To pewnie kwestia odmiany. Czasem byl od razu taki terror, że ja pierdole,a innym razem bajka,mimo mocnego ujebania. Ciężko mi stwierdzić czy lubię M czy nie.
Nie wspominając już o ciągach.
Zawsze gdy zapalę 1 dzień, to potem, przez 2-3 dni, mam straszliwą depresję.
W ciągach, to już w ogóle, potrafi się utrzymać do tygodnia, po takim tygodniowym ciągu, gdzie leci minimum 1g dziennie.
Palę medyczniaka, ale kiedyś i uliczniaka.Jedynie mogę jeszcze napisać, że kiedyś tak zioło na mnie nie działało.
Nie wiem, co się stało.Ktoś się z takim czymś spotkał?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.