Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Oraz benzo nadaje się do zbijanie fazy po takim miksie, natomiast do samego DXM lub DXM + inhibitory 3a4 już nie, gdyż zadziałają tylko bardziej depresyjnie, co najwyżej ci lęki zaleczą o ile będziesz takie mieć.
Dodatkowo ci powiem że lepsze do uzyskania takiego efektu są inhibitory 2d6, one mocniej zwiększą stosunek DXM/DXO, w przypadku bupropionu 35 razy zwiększą. Opipramol działa tylko na sigma bardziej, więc uzyskasz efekt bardziej sigmowy, nic więcej, było to w miarę opisane w odpowiednim wątku.
@techniczny Ps. bupropion sam w sobie ma mniejsze działanie niż jego metabolity, począwszy od half life, bupropion 12h metabolity ok. 40h jak i samo działanie na wątrobę i nie tylko metabolitów jest większe, jak zarzucisz DXM na bupropionie trip wydłużyć ci się może do 18h lekko, 18+, bo half life takiego DXM jest już nie 3-4h tylko 22-24h. Ale w dawkach do 200mg bardzo przyjemny jest dzień następny. Nawet istnieje antydepesanty składający się z 210mg bupropionu i 90mg DXM.
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Zapomniałem dodać, że dziś wjechał jeszcze noopet, tak z 15-20mg i równo 555 ml red bulla w pracy.
Nie przeczytałem twojego posta przed zarzuceniem. I wyszło na to, że zjadłem 2 ząbki czosnku i trochę w granulacie po czym popijając piwem 90 mg DXM i po 20 minutach reszte z paczki, czyli razem 300mg. Normalnie już powinna wejść dysocjacja, a na razie jestem lekko pobudzony i leciutko zdysocjowany oraz ciśnie mnie na dwójke, eh.
Ogólnie proszę się nie śmiać, ale DXM miał być nie tylko dla fazy, ale też dla opóźnienia wytrysku, bo mam taki mały problem (proszę się nie śmiać powtarzam haha), że potrafiłem dojść podczas robienia dobrze językiem mojej milf partnerce, wszystko przez podniecenie i odgłosy jakie wydawała, a będąc w środku kończyłem w 30 sekund xD.
Nie wiem co jest gorsze, permanetny flak oraz brak libido na ssrajach i snrajach (jadłem paro przez około dwa lata, esci pół roku i wenle pare miesięcy), czy stan, który mam teraz.
Ale w dawkach do 200mg bardzo przyjemny jest dzień następny. Nawet istnieje antydepesanty składający się z 210mg bupropionu i 90mg DXM.
Coś nie działa, albo się rozkręca, albo zmieniło profil działania.
Jak w ogóle wygląda sprawa DXM z różeńcem górskim, kilka razy się na to naciąłem i myślałem, że umrę tj. 2-3 kapsułki rożeńca+paka DXM+jaranie, ale nie wiem czy to nie marihuana tak to nakręciła.
Myślę że na dniach skończę jakieś takie najprostsze porównanie działania na poszczególne receptory/układy samego DXM oraz DXM z inhibitorami cyp2d6, oraz porównanie DXM i dxo.
"Żona kocha, warto żyć!"
I jeżeli możesz wytłumaczyć to:
pieprz = mocniejsza ogólna siła działania?
czosnek = większa kontrola nad tripem, mniej skutków ubocznych, mniejsza dysocjacja?
grejpfruit = tak jak pieprz, euforia podkręcona?
Jeszcze pytanko o spanko. @Detronizator2 Mogę zbić stymulacje rumiankiem tj. takim mocnym naparem z wielu pieluch? Bo nie mam nic, zero, null, na spanko. Miansa się skończyła, benzo też, a nie wiem czy mogę ten opipramol wrzucić na sen teraz po DXM.
noopet szczerze wątpię, w ogóle aby on jakkolwiek działał. a kofeina na pewno podniesie ci ciśnienie i puls, a poza tym może zwiększyć działanie serotoniny i dopaminy, ale wątpię aby w ilościach poniżej 400mg miało to znaczenie.
"Żona kocha, warto żyć!"
Stan trochę jak miks baklo+3cmc+prometazyna+zioło+pregaba (wiem, że dziwne połączenie, ale podobnie się czułem).
DXM plus kleiszcze smakowite też ogień
DXM plus Aerva lanata też zwiększony napęd połączenie z kleiszczami (klejowiec inna nazwa) to nakrętka i poprawa bystrości umysłu i to w huj.
Nie polecam tych trzech roślin na raz łączyć z DXM.
Każdego dnia DXM zaskakuję mnie wszystkim niby wiemy wszystko ale nie wiemy nic.
Aby nie zabrzmiało jak zachęta to powiem uważajcie bo to nie przelewki,znajomy też tak mówił bo on np dostał roślinę co miała frakcję większą flawonoidowa ale za , którymś razem ta frakcja alkaloidowa na,która nie ma tolerancji przeważyła było za mocno.
"Żona kocha, warto żyć!"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/fent400.jpg)
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej
Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.