Mi chyba jednak ten Neurovit zwiększa bóle neuropatczne a nie relanium czy Clonozepam. Jutro nie zarzucam już tego Neurovitu i zobaczę co z tego będzie. Tydzień i tak mam wolny. Także mogę po cierpieć.
27 grudnia 2005Hegemon_Krwawy pisze: Relanium jest całkiem przyjemne jeżeli chcesz się zrelaksować i odpocząć. Przed tripem trzeba sobie wszystko dobrze ustawić i zorganizować tak żeby było pod ręką, bo potem nie będzie ci się chciało działać :-) . Diazepam to dużę odprężenie i chwila zapomnienia, od czasu do czasu można sobie zarzucić, ale nie za często bo rzeczywiście (jak już napisał Drag) łatwo uzależnia. Może to i dobrze, że nie mam stałego dostępu :huh:
@Anszuaa03 Nie rozumiem, ssri brac nie możesz bo Ci obniżają dopamine. Choć one nie działają na nią pośrednio ale przez wpływ na serotoninę mogą obniżać, owszem. Natomiast bierzesz olanzapine która obniża dopamine już pośrednio doraznie, oraz benzo codziennie które także ta dopamine obniża ale Ci pomaga. Ty chyba nie wiesz gdzie leży problem i sama sobie to zdiagnozowałas. Udaj się do psychiatry i neurologa opowiedz wszystko ze szczegółami i może znajdziesz pomoc.
To ty napisz mi priv swój Messenger. Ważne!!! Wbrew temu jakie jest przekonanie ,to niektóre dawki Clonozepamu są stosowane w depresji pod ścisłą kontrolą lekarza. Nie wiem jak z relanium bo jeszcze nie czytałem ulotki.
26 marca 2023Anszuaa03 pisze: @pomasujplecki rozumiem ale jak bardzo wjebany? Dużo tego było? No na mnie lorazepam już nie działa jak wcześniej po przywróceniu 6 msc i lęki wracają jedynie na bóle pomaga myślisz że zmiana na relanium coś da i w końcu się człowiek uwolni? Relanium to tylko 5 są i 2? To ile opakowań z 3 potrzebne na miesiac ja prdl i po 20 sztuk wow.
Ogólnie to w miesiąc przerobiłem 14 opakowań 5mg po 20 tabletek. I teraz zasadniczo jestem na etapie wydalania leku (bo po tygodniu nie brania lubią wrócić objawy) a dla zachowania równowagi żeby nie kończyć na 3x5mg to biorę dziennie tabletki po 2mg. A to kolejne 4 paczki.
Trwa to właściwie już trzeci miesiąc, planowo potrwa cztery może zahaczy o pięć jak będę upierdliwy.
Brałem 30mg xanaxu przez 3 miesiące a wjebywanie postępowało z rok conajmniej nie zawsze na dużych dawkach.
Ale co ciekawe nawet w takiej dupie na początku 10mg diazepamu uspokoiło mnie calkiem na godzinę zamiast wogole nie tknąć. Więc potencjał jest. Z czasem lęk zniknie całkiem. No ale trzeba wtedy brać dalej ale połowiczne obnizajac dawki co tydzień bo inaczej skręt wróci.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
27 marca 2023Palkrolik pisze: @Anszuaa03
To ty napisz mi priv swój Messenger. Ważne!!! Wbrew temu jakie jest przekonanie ,to niektóre dawki Clonozepamu są stosowane w depresji pod ścisłą kontrolą lekarza. Nie wiem jak z relanium bo jeszcze nie czytałem ulotki.
Nieudana na szczęście bo cała paczka nie zabiła natomiast mogło być inaczej.
Benzo depresje leczy krótkotrwale zanim ją pogłębi i zmusi do zwiększania "nieodczuwalnych" dawek.
Miejcie to na uwadze.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/fent400.jpg)
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej
Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/psychodeliki-medytacja-wplyw_0.jpg)
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania
Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/ayahealth.jpg)
Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania
Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.