Btw które lepsze z tych dwóch 18-tek wg Ciebie?
Próbowałem tylko Pinka i jest trochę gorszy od Aurory 20% (miałem z pomarańczowym paskiem, nie wiem czy to oznaczenie straina), zarówno pod względem działania jak i wyglądu, zapachu, pakowania. Jednak jak szkopy coś zrobią, to dobrze.
Mango podobno ma lepsze walory smakowe i aromatyczne, ale to tylko zasłyszane info.
The body or a conscious mind'
21 marca 2023lysy666 pisze: Mango podobno ma lepsze walory smakowe i aromatyczne, ale to tylko zasłyszane info.
Rozwiązaniem tych bolączek byłaby pełna legalizacja, niestety mamy realia jakie mamy i nie ma za bardzo jak z tym powalczyć. Ja wolę kupować przesuszonego medyka, ale chociaż czystego. W suszu z ulicy jest chuj wie co, dużo ciężej jest to odstawić albo ograniczyć, a nie każdy ma dojście do rolnika, czy warunki do własnej uprawy.
Palił ktoś susz MM zakupiony w Polsce i np. w Niemczech, żeby jakoś to porównać?
The body or a conscious mind'
26 marca 2023Chlor2222 pisze: Jak będziesz brał, weź od s-laba jacka zajebiste jest, mango kush też całkiem dobre.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.