Biliscie sie kiedys spaleni ? Jak to wplywa na potencjal do walki ? Wiadomo ze najlepiej by byc trzezwym i wypoczetym ale male ilosci chyba nie powinny uposledzac motoryki ani rekacji .
Ja stary zjarany nie potrafię wycisnąć na sztange głupich 80kg, także nie ma opcji żeby mi przyszło do głowy się z kimś bić.
A to że byś go pobił, to by nic ci nie dało.Ja np miałbym wyrzuty sumienia.
No chyba, że by ktoś mnie bardzo ale to bardzo wkurwił.
marihuana jest w miarę tania ponieważ jest to koszt między 30-40zł od grama.
Szczegolnie mam na mysli mlode osoby i od czego mniej wiecej zalezy jak dana osoba reaguje.
Kto po marihuanie bedzie smutny a kto szczesliwszy?
Jeśli chcesz mieć dobrą fazę to zadbaj o to, żeby środowisko w którym jarasz było komfortowe dla ciebie i bezpieczne. Jeśli będziesz palił z kimś to lepiej, żeby pierwszy raz też był z kimś zaufanym kogo lubisz.
Wiele razy łamałem te zasady i się kończyło paranojami i bad tripem. Na szczęście łączyło to się z wyciąganiem lekcji na różne temat różnych spraw ale co się lęku najadłem to moje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.