Jak nie musisz to nie kupuj bo duże ryzyko i szybko tolerancja rosnie
Biliscie sie kiedys spaleni ? Jak to wplywa na potencjal do walki ? Wiadomo ze najlepiej by byc trzezwym i wypoczetym ale male ilosci chyba nie powinny uposledzac motoryki ani rekacji .
Ja stary zjarany nie potrafię wycisnąć na sztange głupich 80kg, także nie ma opcji żeby mi przyszło do głowy się z kimś bić.
A to że byś go pobił, to by nic ci nie dało.Ja np miałbym wyrzuty sumienia.
No chyba, że by ktoś mnie bardzo ale to bardzo wkurwił.
marihuana jest w miarę tania ponieważ jest to koszt między 30-40zł od grama.
Szczegolnie mam na mysli mlode osoby i od czego mniej wiecej zalezy jak dana osoba reaguje.
Kto po marihuanie bedzie smutny a kto szczesliwszy?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.