Dlatego zastanawiam się na co zmienić lek tak żeby mnie nic ani nikt nie obudził przez 12 godzin na totalnym znieczuleniu, bez halucynacji i tym podobnych.
Znajomy mi mówi że powinienem załatwić sobie xanax ale sam nie wiem
Unikaj substancji o krótkim czasie działania, jako że mają wysoki potencjał sprzyjający dorzutkom. Wiele osób wjazd alpry ocenia jako silniejszy od klona, a to już powinno dyskwalifikować zamysł. Nie polecam.
Oczywiście nie znaczy to że na objawy odstawienia alprazolamu należy zażywać alprazolem bo mamy błędne koło... Alprazolem powinno się stosować krótkotrwale a odstawienie leku powinno być stopniowe!
"Rutyna to rzecz zgubna "
16 marca 2023siekke pisze: slyszalem ze sok grejpfrutowy podbija dzialanie ale nie kazdy, slyszlaem ze musi zawierac cos takiego jak CYP3A4/A1 znacie moze nazwe tego soku ktory zawiera to CYP3A4/A1 ?
@mobius Tak mogą wyglądać objawy odstawienia alprazolamu. Jeżeli rzeczywiście tak jest, to należy przejść na benzodiazepinę o dłuższym okresie półtrwania (np. diazepam) i stopniowo, bardzo powoli redukować dawki. Koniecznie pod nadzorem lekarza
I thought I was someone else, someone good
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.