Dlatego zastanawiam się na co zmienić lek tak żeby mnie nic ani nikt nie obudził przez 12 godzin na totalnym znieczuleniu, bez halucynacji i tym podobnych.
Znajomy mi mówi że powinienem załatwić sobie xanax ale sam nie wiem
Unikaj substancji o krótkim czasie działania, jako że mają wysoki potencjał sprzyjający dorzutkom. Wiele osób wjazd alpry ocenia jako silniejszy od klona, a to już powinno dyskwalifikować zamysł. Nie polecam.
Oczywiście nie znaczy to że na objawy odstawienia alprazolamu należy zażywać alprazolem bo mamy błędne koło... Alprazolem powinno się stosować krótkotrwale a odstawienie leku powinno być stopniowe!
"Rutyna to rzecz zgubna "
16 marca 2023siekke pisze: slyszalem ze sok grejpfrutowy podbija dzialanie ale nie kazdy, slyszlaem ze musi zawierac cos takiego jak CYP3A4/A1 znacie moze nazwe tego soku ktory zawiera to CYP3A4/A1 ?
@mobius Tak mogą wyglądać objawy odstawienia alprazolamu. Jeżeli rzeczywiście tak jest, to należy przejść na benzodiazepinę o dłuższym okresie półtrwania (np. diazepam) i stopniowo, bardzo powoli redukować dawki. Koniecznie pod nadzorem lekarza
I thought I was someone else, someone good
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.