niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Chyba już zbyt długo biorę opiaty i Thiocodin sam w sobie jest dla mnie zbytnio pobudzający (!). Po jego wejściu przez 3-4h wpadam w taki stan, że mimo że nieraz mnie łapią nawet noddy, to bardzo mi się chce wszystko robić, ruszać, chodzić, leżenie w łóżku mnie męczy. Apap Noc jest na to świetnym rozwiązaniem. Już jedna tabletka wyraźnie podbija uspokojenie.
Nie jest jak przy Relanium czy innych benzodiazepinach, które to odbierają kodzie całą prawie euforię i rzeczywiście zostawiają samą sedację. Może ma na to wpływ, że przez pierwsze 2 lata zabawy z kodeinką w 95% przypadków dorzucałam do niej jakąś antyhistaminę (najczęściej Aviomarin, nieco rzadziej Diphergan czy Atarax) i mój organizm jest już po prostu do tego przyzwyczajony.
Na mnie nawet difenhydramina sama w sobie w odpowiedniej dawce działa jak lekkie benzo (nie przesadzam - ale to przez to, że benzo zawsze na mnie wysoce chujowo działały i już ich nawet nie biorę). Najwięcej odważyłam się jej wziąć chyba 100mg jednego dnia, przez co później spałam od 21 do 15 z krótkimi przerwami, a po zarzuceniu kodeiny 720mg widziałam jakieś niepokojące cienie w noddach ;) Podejrzewam, że zaczęły już powoli wkraczać efekty deliryczne.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
"Nie jest jak przy Relanium czy innych benzodiazepinach, które to odbierają kodzie całą prawie euforię i rzeczywiście zostawiają samą sedację"
Można wstrzelić się w dawkę,która zapewni miłą sedacje,ale nie utnie euforii.Szczegolnie przy takiej słabej benzo jak diazepam.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.