Domyślam się, że jest tu w chuj kumatych gości i próżno jest szukać odpowiedzi w innych miejscach.
Więc jest lipa.
-Wyskoczyłem z pychy dwa lata temu. Był mieszany wtedy za pobicie to miałem jeszcze zawiasy, kuratorkę, w chuj floty i obowiązek podjęcia legalnej pracy. Ze wszystkiego wywiązany jak na razie oprócz odrobek (poleciał wniosek od kuratorki o zamiany reszty na % z pensji)
-W trakcie pobytu za kratami toczyła się sprawa o posiadanie ćwierć kilo spida (na własny). Jak tylko wyskoczyłem to sprawa o tego spida i zawiasy przybili i na monar wpłatę (nie pamiętam ile zawiasów 2/3 albo 3/2 chyba)
-No i przed puchą miałem lipę za złamanie zakazu stadionowego art.244 kk i dostałem za to jakiś okres próbny śmieszny czy chuj wie co i odrobki i grzywnę mi dojebali.
Jak wyskoczyłem z pychy to list przyszedł, że popełniłem przestępstwo podczas pobytu na tej próbie śmiesznej prokurora.
Dobra ufff to tylko takie istotne rzeczy bo mam jeszcze więcej tam...
DZWONI KURATORKA i ten sam szpiegowski zestaw pytań. A na koniec dodała, że testy będzie robić.
Ona to taka hardcorowa służbistka i korzysta z każdej możliwości do kontroli i inwigilacji.
-Czy ona może zrobić testy?
-Jezeli może to jakie? Ślina, siki czy krew?
- Co się stanie jak wyjdzie pozytyw?
-Co radzicie zrobić? Nie jarać?
Ona ma mnie w szachu bo czekam na sprawę o zamianę odrobek i ona może łatwo mnie wjebac. A wiem, że buch w moim przypadku to z pół roku w sikach będzie
Jak będziesz spalony lub jeden dwa dni po to może Ci wyjść, a ona w takim wypadku może bardzo wiele.
Po prostu masz nad sobą osobę, która może spierdolić Ci takimi testami znowu życie.
Ja bym - mając świadomość, że w każdej chwili może przyjechać babka z testami na narkotyki - zaparłbym się i przestał całkowicie palić ćpać w danym roku. Później jak już będzie luźniej to bym sobie popalał a tak to nie wiesz kiedy być może tak? To nie pal.
Skoro to taka kurwa, to nie podkładaj się w ten sposób. Jak już chcesz, to przynajmniej "lecz się z pół roku", próbuj różnych leków i niech Mj będzie np 4 lekiem gdy 3 poprzednie nie działały i niech to będzie lek nie na co dzień, a doraźnie w razie dużej potrzeby. Wtedy zawsze możesz powiedzieć, że palisz raz na 2-3 tygodnie czasami i raz na miesiąc, a akurat 2 dni temu był gorszy dzień i akurat wieczorem w domu użyłeś 0,08g marihuany i vaporyzatorem tyle użyłeś, bo inne leki nie działały.
Druga sprawa to niech tę mJ wystawi jakiś fachowiec, a nie pierwszy lepszy lekarz za 150zł za wizytę. Tak, żeby przy konfrontacji z nią ją wyjebał z gabinetu, że się mu wtrąca do leczenia, a nie obesrał się, i wszystko wysprzęglił.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.