Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
3cmc w miare spoko, niestety dosć krótko działa no i zwała po tych chlorach w porówniania do mmcków to masakracja :(
  • 4954 / 867 / 0
Takie same miałem odczucia, plus dochodzi masakracja nosa i żołądka. Kiedyś się dorobiłem zapalenia ucha środkowego po przerobieniu 3g 3cmc nosem. Dlatego odpuscilem chlory.
  • 800 / 457 / 0
Najgorszy w chlorach jest ten zajebany nos, wieczny kurwa katar. I ten tik pociągania nosem na bibie, u wszystkich userów. Jak się już długo leci to wodniste smarki wylatują z nosa i trzeba chusteczkę włożyć. Zdarzają się też latające zwijki z krwią. Byłem nawet świadkiem jak gość, który w chuj leciał na cmc chciał zajebać raje, a z nosa wyleciała mu wręcz czarna krew. Dodać do tego wiecznie bolące i podrażnione gardło i ten nosiący się smród po całym ciele niektórych sortów.

Miałem takiego zioma co miał wieczny traphaus na chacie. No kryształowa grota w chuj, impreza 24h, jak nie było opcji to wiedziałeś że tam lecą. Zawsze jak tam zachodziłem uderzał mnie ten zapach chlora, który wdarł się już chyba w ściany w tym pomieszczeniu. Nie dało się tego wywietrzyć nawet. Wyobraźcie sobie miejsce gdzie non strop wciąga w chuj ludzi cmc. W kiblu to samo, jeszcze intensywniej. Jak wodę spuściłeś też jebało
  • 9460 / 1855 / 2
22 lutego 2023murzynbialy pisze:
3cmc w miare spoko, niestety dosć krótko działa no i zwała po tych chlorach w porówniania do mmcków to masakracja :(
Ja nie odczuwałem większego zjazdu 😉
Działanie przy dobrej diecie i zeru używek typu alko to maks udało mi się 2 godziny więc oceniam spoko.
Faktycznego peaku z tych 2 godzin to było 40-50minut a reszta to puszczając euforia.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 81 / 35 / 0
@serotoninowy
również zmagałem się z zapaleniem ucha, ale to jest nic w porównaniu do tego
jak męczy i kurewsko boli zapalenie zatoki szczękowej, nigdy kurwa więcej chlorów

@Stteetart
to chyba zależy od jednostki, ja po cmc miewam cięższe zjazdy,
może niekoniecznie psychiczne ale fizyczne, u mnie są bardziej dolegliwe niż po mmc,
obniżony nastrój to jest nic przy tym struciu, nie cierpię tego w chuj
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 8 / 0
23 lutego 2023bigfkinglizzy pisze:
@serotoninowy
również zmagałem się z zapaleniem ucha, ale to jest nic w porównaniu do tego
jak męczy i kurewsko boli zapalenie zatoki szczękowej, nigdy kurwa więcej chlorów

@Stteetart
to chyba zależy od jednostki, ja po cmc miewam cięższe zjazdy,
może niekoniecznie psychiczne ale fizyczne, u mnie są bardziej dolegliwe niż po mmc,
obniżony nastrój to jest nic przy tym struciu, nie cierpię tego w chuj
Odpiszesz mi wkońcu?!
  • 241 / 32 / 0
Prega na podkładkę, około 150mg i bez żadnych schiz czy dziwnych zjazdów lecisz. Podkreślając że mowa o 1g przerobionym w 2 dni z odstępami. Z fenibutem na pewno wybornie się łączy, próbował ktoś?
  • 40 / 5 / 0
@serotoninowy
W ogóle opowiesz coś więcej na temat czemu ludzie nazywają 3cmc i 4cmc chlorami a 3mmc i 4mmc już nie? Nie rozumiem tego ani nie potrafię znaleźć na to odpowiedzi, z góry dzięki!
  • 4954 / 867 / 0
@Amon19 Na prawdę? %-D no opowiem jak nie możesz znaleźć...

W skrócie 3cmc to 3 chlorometkatynon, 4cmc to 4 chlorometkatynon. A 3mmc i 4mmc to 3 metylometkatynon itd.

Dlatego chlory, bo w 3cmc na pozycji 3 przy benzynie jest podstawiony chlor. A w 4cmc na pozycji 4.
  • 9460 / 1855 / 2
23 lutego 2023Tseno pisze:
Prega na podkładkę, około 150mg i bez żadnych schiz czy dziwnych zjazdów lecisz. Podkreślając że mowa o 1g przerobionym w 2 dni z odstępami. Z fenibutem na pewno wybornie się łączy, próbował ktoś?
Przecież miksy z GABA-ergikami to samobójstwo. Temat przerabiany od lat.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.