PS. Chyba że jesteś Alem Capone;)
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Sertralina 100mg
Prega 150-150-75
Ketrel 100
Powiedziałem , że rodzinny przepisuje mi te leki co ćpam .
I mam pytanie , czy ten psychiatra mógł w system coś takiego wprowadzić , że mam zakaz tych rzeczy . I tal , że mój rodzinny by to widział ?? Jakaś taka notatka puszczona w system ,m, żeby tamten mi tego nie przepisywał ???
:-(
Ten schemat gwarantuje największe prawdopodobieństwo skutecznego zakończenia politoksykomanii.
A teraz słuchamy dlaczego nie jesteś w stanie rzucić dragów i leków... Będziesz 45000 osobą z tego forum która akurat nie jest w stanie przestać ćpać, bo:/wpisz dowolną bzdurę/
Pozdrawiam i życzę jednak podjęcia się odstawienia i zakończenia tego etapu Twojego życia. Dex
PS. dlaczego piszesz to w poradach prawnych? Jeżeli to zwykły błąd daj znać, przeniosę. No chyba że chcesz ich pozywać za to że nie chcą CI pomóc w dalszym ćpaniu na rachunek państwa...
Dzięki za odpowiedź i wsparcie <3 . Może i na inny temat to się na daje (nie wiedziałem w sumie gdzie napisać) jeśli tak uważasz to proszę o przeniesienie .
Nie chodzi o żadne pozywanie kogoś , bardziej o to jak prawnie to wyglada z rejestrowaniem takich wizyt .
3 tygodnie temu wyszedłem z detoksu i miałem , napisane bezwzględny zakaz pica i benzo . Po wyjściu byłem u rodzinnego wypisał benzo wiec nie miał tego w systemie .
Tu pytałem o takowy wpis przez lek. Psychiatri do systemu , bo mu się przyznałem że po detoxie odrazu poszedłem i tak benzo wysępić.
Notatki se robił na kompie ale czy mógł coś i co póścic w system dalej , żeby mnie uchronić przed dalsza możliwością rozwoju mojej choroby :-)
Pracowałem przed nowym rokiem u gościa na czarno . Wtedy montowaliśmy 7 Dzwi wewnętrznych w domu u klienta .
Na drugi dzień pracy zacząłem popijać whisky właściciela , wyczajone w garażu . Przesadziłem trochę z ilością do tego chyba jakieś benzo brałem .
Miałem za zadanie obciąć nożykiem nadmiar pianki , przy wstawionych oscieznicach . Na równo ze ściana .
Niestety przejechałem nożykiem po widocznej stronie ościeżnicy. W rezultacie ościeznica do wymiany .
Ja się wkurwilem zacząłem szaleć . Gość mnie odwiózł do domu .
Dopiero ostatnio się spotkaliśmy , żeby to wyjaśnić . Dodam że jeździłem do niego rowerem i po robocie wracałem nim.
Powiedział , że kwas się zrobił . Klient chciał zniżki bo robota nie w czasie zrobiona . Mi zarzucił jeszcze dwa uszkodzenia . Kazał podpisać mi umowę o dzieło i ze do wykonania miałem taka robotę i taka .
Podliczył mi straty tego wszystkiego i wyszło 1080. Powiedział , że rower narazie sobie zostawia do czasu spłaty tych pieniędzy .
Czy dobrze zrobiłem , że podpisałem ta jakaś z dupy umowę ?
Czy da radę o jeść się bez płacenia tego lub zweryfikowania faktycznych kosztów tej wpadki ?
Czy mógł ten mój rower sobie zatrzymać od tak ? Czy nie powienien mi go oddać a ja podpisać jakieś papiery ze mu jestem to winien ???
Z góry dzięki .
Wszystkiego dobrego
No i na koniec. Jak będziesz się z nim kontaktował, albo załatwiał sprawy z Policją. MASZ BYĆ TRZEŹWY I NIE NAĆPANY. Bo jak wyjdzie, żeś pił., lub ćpał, to jeszcze na dołku skończysz.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata