Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Takie pytanko szybkie jak przechowywać trufle żeby utrzymały swoje właściwości do ok. 3 miesięcy?
  • 3215 / 908 / 5
Wysuszyć, zapakować próżniowo i do zamrażarki.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 14 / 10 / 0
Zamrażanie niszczy
  • 3 / 4 / 0
O rany, kilka dni temu spróbowałæm trufli. Naczytałæm się tych wszystkich sceptycznych co do mocy działania wpisów w tym wątku więc postanowiłæm wziąć tyle, żeby efekty były na pewno odczuwalne. Ziomek w smartshopie powiedział mi, że przelicznik wygląda mniej więcej tak: 1g suszonych grzybów - 12g trufli. Więc postanowiłæm wziąć 45g (3 pudełka atlantisów) co miałoby odpowiadać 3,75g suszonych grzybów. Nie wiem czy efekty < 4g grzybów powinny być tak cholernie intensywne ale to co odczułæm to był najintensywniejszy trip mojego życia. W trakcie peaku nie byłæm w stanie nic widzieć, nie było różnicy czy mam zamknięte czy otwarte oczy były tylko fraktale, kolorowe struktury z geometrycznych figur, wirujące świątynie stworzone z fiołkowych hipersześcianów i totalne odczucie jedności wszechświata jako energii i świadomości - to jest ta fajna część akurat. Potem wpadłæm w takiego koszmarnego loopa, że byłæm o krok od wyskoczenia z okna - nie wiem czemu zdecydowałæm się tego nie zrobić ale okropnie się cieszę. Z tripu obudziłæm się zalanæ potem w lobby hotelowym gdzie stała nade mną grupka ludzi i pytała mnie czy wszystko w porządku XD Odradzam taką dawkę i tripowanie samemu w hotelu XD Nie wiem co się ze mną działo i co robiłæm
。゚*:・゚✨(˃̴̀ᄇॢ˂̴́)°゚º*:・゚
˃̵̡̤̥͉̫̜̰͇͈̱͎̪͇̻̲̄̀̐̌͂̓̽̾͗̋̈́̾̈̋̈́̆͑̌́̏̀́̔̊̎̀̍̈́̿̕̕͜͝
   🌙
  • 16 / 2 / 0
Jak jest z legalnością magicznych trufli teraz w PL? Jak patrzę po niektórych holenderskich sklepach, to piszą że wysyłają normalnie do Polski...
  • 4952 / 863 / 0
Nielegalne, a sklepy wysyłają bo chcą zarobić, Ty zamawiasz na własną odpowiedzialność i do Ciebie należy sprawdzić czy w twoim kraju jest to legalne.
  • 1 / / 0
Dostrzegacie jakieś różnice między truflami a cubensisami jeśli chodzi o działanie? Jedno i drugie psylocybina ale może ktoś ma porównanie w praktyce. Niestety dostęp do trufli w PL jest utrudniony, koszt przesyłki z Holandii to w zasadzie koszt paczki trufli a grow kity można już spokojnie dostać u nas dlatego nie wiem czy warto zamawiać? Z opisów na stronach jedyne co widzę na plus dla trufli to ich szersze spektrum właściwości i o wiele więcej rodzajów do wyborów niż cubesisów.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2023 przez LostSouls, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1744 / 576 / 0
Jedno i to samo imo, a już najgłupsze są jakieś skale 0-5 e kreatywności, wizualach itd. widoczne na opakowaniach. Po prostu bierzesz najmocniejsze i jesz mniej, inaczej sie nie opłaca.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1744 / 576 / 0
Próbował ktoś jeść 50 lub więcej gramów najmocniejszych trufli? Ostatnie 22 g prawie nie dały efektu, a psylocybinę jadam może średnio 3x na rok póki co. Grzybów megadawek bym się nie bał, ale to coś rośnie pod ziemią i nie wiem za bardzo co z tym robią producenci przed sprzedażą. Planuję zjeść niedługo dwie lub trzy paczki po 22 g i zastanawiam się, czy poza oczywiście mocą jest sie czego obawiac.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 908 / 5
Nic nie robią. To jest to samo co zwykłe grzyby, jedynie inna forma.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&AMP;hilit=Chef&AMP;start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.