Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 58 / 4 / 0
Hej, mam problem z tym że już od lat mam przewlekły katar.
Debile bo to nie są lekarze na NFZ na początku błędnie zdiagnozowali u mnie astmę potem stwierdzili że to być może jest alergiczny nieżyt nosa (katar sienny i całoroczny alergiczny nieżyt nosa)
Oczywiście nie wierze im w tą diagnozę bo stawiają ją na podstawie swojego widzi-mi-się np. w "testach skórnych" nie mam jakoś mocno podwyższonych wskaźników w stosunku co do histaminy, swoją drogą te testy skóre są chuja warte lepiej zrobić z krwii. Tak samo wynik IgE-całkowitego jest bardzo niski.
Oczywiście kurwy z NFZ wzbraniaja się rękami i nogami żeby mi poprawić tą przegrode nosa bo jest skrzywiona w stronę prawą.
Nie wiem co w tej sytuacji zrobić bo chuja warta rodzinka moja mi na pewno nie pomoże i nigdy nie pomagała w sprawach zdrowotnych.
Macie jakieś pomysły? Dla mnie jest to chore że w szpitalach czy poradniach lekarze mają na nas aż tak wyjebane no cóż trzeba ich napierdalać bez przypału, się kurwy nauczą...
  • 4894 / 853 / 0
Ja mam to samo, z tym że u mnie się nałożyło na to kilka problemów. Ćpanie prochów nosem, krzywa przegroda, jakieś polipy były. Miałem zabieg i prostowanie przegrody, niby nos wyprostowali ale jak się smarkalem tak się smarkam nadal. To nie jest katar sienny. Po prostu z prawej dziurki ciagle taki śluz wysmarkuje co się zbiera. Z 2 paczki chusteczek dziennie idą. Wszystko zaczęło się od tego że kumpel mi przypadkiem zajebal z bani i nie wiem czy złamał ale na pewno skrzywił przegróde. Krew mnie zalała. Do tego doszły prochy, które po tym incydencie walilem tylko na prawa dziurę bo na lewą nie da się nic wciągnąć. Mam tak jakby prawą dwa razy bardziej drożna od lewej, jak wysmarkam ten śluz to mogę oddychać nosem ale czuc że większość powietrza idzie prawą dziurka.

Ja już się z tym pogodziłem, przyzwyczailem. Najgorzej jak braknie chusteczek, gdzieś na dworze czy coś trzeba smarkac na ziemię zatykając lewą dziurkę. Ten śluz się zbiera tylko w prawej dziurce. Przejebane trochę ale idzie z tym żyć.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 4 / 0
@serotoninowy tylko że u mnie siada na uszy ten katar, jak nie zatkane trąbki słuchowe to zapalenie ucha środkowego a wierz mi że takie wkurwienie podczas tego zapalenia ucha środkowego jest że normalnie tnę tych lekarzy cweli z NFZ nożem sprężynowym i nie patrzę co dalej.
Co tutaj zrobić? Byłem prywatnie, byłem na NFZ jeden chuj no aż im coś zrobię cwele w szpitalu nie będą mnie straszyć policją.
  • 3455 / 555 / 2
Operacja.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
@serotoninowy
mam tak samo, nie ma nawet opcji żeby na lewą przykurwić
ledwo co nią atakuję szczura i większość wylatuję, w dodatku kurewsko boli

to oznacza krzywą przegrodę nosową, czy jak?
raczej mef temu winny bo na pizdę nie wyłapałem, albo nie pamiętam
Uwaga! Użytkownik kickinstreetz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
@dngkdh rozumiem Cię. Miałem zapalenie ucha środkowego już po tym wszystkim jak walilem 3cmc. Jedno z najgorszych moich doświadczeń. Wiem jak to przejebane dopoki antybiotyk nie zacznie działać...

@kickinstreetz Opcje są takie, że albo mef skrzywił przegrodę albo ja przepalil, nie wiem też czy masz pewność co do swojego mefa bo on jest raczej łagodny, ale to co teraz lata to w większości CMC i to już konkretnie wyżera tkanki w nosie. Ja na prawą dziurę jak jest drożna to i z 1g mógłbym wciągnąć %-D a na lewa się nie da 50mg bo się wysypuje z nosa i tak jak piszesz boli kurewsko, nie wchłania się.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 4 / 0
@serotoninowy nie dużo różnego prochu przerobiłem w swoim życiu jeśli chodzi o 4-CMC to jednego "sortu" może z 1.3g, potem innego sortu to z 0.5g...
U-47700 trochę przerobiłem, chyba ze 2g tylko że tam dawkowanie było z przedziału 10-30mg, zaczynałem od 10mg na oko bardzo malutko.
Może z 0.5g nieklepiącego Mexedrone co kiedyś był w krysztale.
Sam się zastanawiam co mogło być przyczyną tego że mi się tak ten nos zjebał, może wciąganie ibuprofenu żeby sprawdzić czy to dobry wypełniacz? W każdym razie mieszajcie już z paracetamolem bo ibuprofen to wypala śluzówkę jak 4-CMC.
Dlaczego u nas latają nadal te 4-CMC czy 3-CMC a nie 4-MMC i 3-MMC? Przecież przypał taki sam, chyba?

@kickinstreetz wątpie żeby był to mefedron.
Skąd możesz wiedzieć co bierzesz jak nie wysyłasz tego do laboratorium? Może mieć to np. 30-35% czystości i być jakąś inną podobną substancją.
  • 3 / / 0
@serotoninowy
masz rację, w sumie jak se pomyślę to zanim miałem dostęp do mefedronu, to czesałem bez przerwy i umiaru cmc

@dngkdh
swojego sprzętu jestem pewien, tymbardziej, że wrzucałem na wątek identyfikacji już 3 swoje sorty, wyszło na to, że każdy z kolei to 4MMC ;))
Uwaga! Użytkownik kickinstreetz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 4 / 0
@kickinstreetz weź skończ pierdolić bo ten jebany wątek "identyfikacji" można sobie wsadzić. Nie da się po wyglądzie, zapachu czy jednoznacznie działaniu określić ile np. czystości ma dana partia tego "drona".
Jak wyślesz to co masz do laboratorium na GC/MS to pogadamy i wrzucisz tutaj wyniki.
  • 8 / / 0
17 lutego 2023serotoninowy pisze:
@dngkdh rozumiem Cię. Miałem zapalenie ucha środkowego już po tym wszystkim jak walilem 3cmc. Jedno z najgorszych moich doświadczeń. Wiem jak to przejebane dopoki antybiotyk nie zacznie działać...

@kickinstreetz Opcje są takie, że albo mef skrzywił przegrodę albo ja przepalil, nie wiem też czy masz pewność co do swojego mefa bo on jest raczej łagodny, ale to co teraz lata to w większości CMC i to już konkretnie wyżera tkanki w nosie. Ja na prawą dziurę jak jest drożna to i z 1g mógłbym wciągnąć %-D a na lewa się nie da 50mg bo się wysypuje z nosa i tak jak piszesz boli kurewsko, nie wchłania się.
Ja to wam powiem że mi się bardzo długo "goiła" na pewno 4 lata i nadal nie wygoiła ta przegroda (śluzówka jako tako - jest sucha i to za sucha według otolaryngologów), ogólnie miejcie na uwadze też zęby w szczególności ósemki bo one lubią się wrastać w zatoki a jak ktoś nie zrobi ekstrakcji to potem tak jest że od nosa przechodzi na uszy (zapalenie ucha środkowego może sie robić z zatkanych trąbek słuchowych od nieżytu nosa - zapytajcie się dowolnego otolaryngologa to wam powie.)
Nic nie można tu spekulować bez dobrej diagnostyki np. tomografii komputerowej nosa, zatok i szczęki.
Żadne tam kurwa pierdolenie że wale 4-CMC czy U-47700 i mi wyżarło nos, nie wciągajcie nic już, zróbcie diagnostykę potem leczenie raczej tylko prywatnie i tyle
To jak nasz NFZ ma wyjebane na "pacjentów" to sam na sobie sie przekonałem i nie polecam być częstym bywalcem bo i tak wam nie pomogą nawet jakbyście wpadli pod pociąg.
U mnie ta przegroda nie wiem od czego mogła się skrzywić ale myślę że od jakiegoś uderzenia lub być może 4-CMC czy innych mniej/bardziej żrących substancji ale nadal kaleczących nos.
Dbajcie o nos bo potrafi się to na prawdę bardzo długo "regenerować" - bez zabiegu nie ma o czym gadać w sumie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".