Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 4897 / 854 / 0
Kiedyś wszystko szło na ul.stodolni ogarnąć, nie wiem jak teraz to wygląda, dawno tam nie byłem.
  • 21 / 2 / 0
siema jadę za tydzień do czech głównie do pragi jakieś podpowiedzi jak tam piko ogarnąć ? xd
  • 920 / 163 / 0
Mowisz tak :

Ahoj , jak se mate?
A piko mate? A date?

I oni Ci dają. Jak mają.
  • 36 / 11 / 0
Wie ktoś po ile chodzi hera w Cieszynie i czy łatwo ją dostać, na dworcu na przykład?

Przeniesiono z tematu: ile-stuff-czechach-t30569-40.html || 909
  • 30 / 2 / 0
o Herkulesa w Cieszynie dosyć cięzko (stan na wakacje 2k22)
  • 1 / / 0
Zamierzam wybrać się z Krakowa do Ostrawy po mj. Wybieram się pociagiem w jedną i w drugą stronę. mj zapaliłbym również w Ostrawie. Mam więc pytanie: Jak wygląda sytuacja w pociągach jadących z Ostrawy do Polski? Czy policja albo jakaś inna służba sprawdza psami tropiącymi czy ktoś coś przemyca? Sam nie zmierzam przemycać, chodzi mi jedynie o to żeby pies tropiący w pociągu z Ostrawy do Krakowa nie wykrył że śmierdzę mj które wypaliłem w Ostrawie. Wtedy policja albo jakaś inną służba może mnie przeszukać a nawet aresztować czy czegoś nie mam? I czy takie kontrole są w ogóle prowadzone? Nie mam zamiaru nic przemycać, zależy mi jedynie na tym aby pies tropiący po stronie polskiej nie wyczuł mj którą wcześniej wypaliłem w Ostrawie.
I ile musiałbym posiedzieć w takiej Ostrawie żeby wywietrzeć z mj? Jak długi schodzi z człowieka i ciuchów zapach mj tak że nic już nie czuć i żeby pies tropiący nie wyczuł?
Proszę o odpowiedź.

To mój pierwszy post więc witam i pozdrawiam
  • 1 / / 0
Co warto w 2023 przywiezc poza kratomem?
  • 1 / / 0
Siemano , wybieram się do Pragi niedługo. Gdzie najlepiej szukać jakiś dilerków?
  • 8 / / 0
Hej. W przyszłym tygodniu będę w Pradze. Możecie podpowiedzieć jak sobie ogarnąć jakieś specyfiki?
Czy lepiej wziąć ze sobą do pociągu co mamy, ale boje się czy nie będzie kontroli z psami
  • 9 / 5 / 0
Sami Cie będą nagabywać ale nie daj się sciemnic bo to szajs. Mnie na sylwestra w 2019/2020 poczęstował jakiś Anglik za otwarcie wina, mówił że ogarnął w Pubach od barmana. Słyszałem od znajomych że najlepiej młodych barmanów popytać, zamówić drinka czy browar dać napiwek raz drugi i wtedy ! Pozdro
Bywało gorzej i chwalili ...
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.