Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 207 / 2 / 0
01 sierpnia 2022Woodhouse pisze:
Siema, ogólnie pierwszy post więc chce się ze wszystkimi przywitać

Jak wygląda sytuacja z social clubami w Torrevieja? Widziałem kilka na jakiejś "mapie" ale bez konkretnych adresów.

Poza tym, da się tam wbić z bardzo podstawowym hiszpańskim? Na ulicy, w restauracji czy sklepie jako tako się dogadam ale słychać, że jestem zza granicy. Co prawda niedawno kupiłem sobie tu mieszkanie i często przyjeżdżam.

Jakie są, ceny w takich klubach? I gdzie lub jak ogarnąć sprawdzony kwas albo grzyby?
Zależy od klubu od siebie polecam highdoctor
Żadnego wpisowego nie było
Paszport wchodzisz i kupujesz co chcesz...
  • 30 / 2 / 0
Ile kosztuje "kostka" w okolicach Barcelony?
  • 5 / 1 / 0
Słuchacie, wybieram się paczka znajomych w rejony Malagi lub Alicante w marcu.
I teraz pytanie jak wyglada sprawa z klubami konopnymi? Na tereryfie akurat miałem znajomego który miał kartę klubowicza i nie było żadnego problemu zakupić oraz wynieść z klubu. I czy jest realna szansa na ogarnięcie koksu a nie dostanie wyjeby na 50euro nie znając języka hiszpańskiego? W Barcelonie sami podchodzi i proponowali co prawda nie testowałem bo byłem z dziewczyna ale jak wyglada to w Maladze lub Alicante?
  • 207 / 2 / 0
Kluby działają bez problemu ale nie każdy chce przyjąć :) Ostatnio chyba trochę ich wyłapali bo na Alicante ani na Torrevieja nie mogłem spotkać nikogo kto by handlował z czarnych xD
  • 207 / 2 / 0
19 stycznia 2023Aveja pisze:
Słuchacie, wybieram się paczka znajomych w rejony Malagi lub Alicante w marcu.
I teraz pytanie jak wyglada sprawa z klubami konopnymi? Na tereryfie akurat miałem znajomego który miał kartę klubowicza i nie było żadnego problemu zakupić oraz wynieść z klubu. I czy jest realna szansa na ogarnięcie koksu a nie dostanie wyjeby na 50euro nie znając języka hiszpańskiego? W Barcelonie sami podchodzi i proponowali co prawda nie testowałem bo byłem z dziewczyna ale jak wyglada to w Maladze lub Alicante?
Kluby działają bez problemu ale nie każdy chce przyjąć :) Ostatnio chyba trochę ich wyłapali bo na Alicante ani na Torrevieja nie mogłem spotkać nikogo kto by handlował z czarnych xD
  • 5 / 1 / 0
Masz jakieś kluby godne polecenia?
I jak to jest wchodzisz z paszportem płacisz 15euro członkowskiego i sprawa załatwiona?
  • 207 / 2 / 0
Ja korzystam z tego https://highdoctorcsc.com/
Tylko paszport wejście było darmowe :)
  • 5 / 1 / 0
Czyli podbijam z paszportem i kupuje jak cofeeshopie? Czy trzeba najpierw jakieś papiery wypełnić w celu zapisania? Co prawda już sobie załatwiłem wstępnie z poza klubu ale poluje na 707 headband cali colection którego paliłem na Teneryfie i mnie po prostu zauroczył.
  • 207 / 2 / 0
Zrobił mi gość tylko zdjęcie nic więcej :) Wchodzisz masz na półkach i wybierasz płacisz nic więcej :)
  • 5 / 2 / 0
Uszanowanie niebawem wybieram się do Hiszpanii, a dokładniej do Barcelony i mam pytanie - jak wyglada sprawa z syropami, a dokładnie z Toseina? Chciałbym ogarnąć sobie syrop na urlop i bede wdzięczny za wszelakie info 😉
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.