Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 104 / 15 / 0
Ale z tego co pamiętam to prawda, tak samo tramadol xD przejebane tam mają opiowraki i nowi w temacie którzy muszą brać jakiś shit z drugiej ręki zmieszany z kałem wielbłąda
Choć życia przeżyłem nie więcej niż ćwierć, przecież są gorsze sposoby na bycie trupem niż śmierć :ojeju:
  • 12700 / 2457 / 0
Co ta aptekarka bierze, że ludziom o Egipcie opowiada? Jakaś fanka faraonów?
  • 3485 / 738 / 9
Coś może być na rzeczy, bo raz nakarmiłem typa pierwszy raz DXMem i gadał, że jest właśnie w grobowcu Nefertiti.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 129 / 35 / 0
Naćpany amfibiom waliłem konia i WSADZAŁEM sobie palce do dupy i w podnietce o tym zapomniałem i złapałem się za fiuta obguwnionom rekom
  • 3223 / 911 / 5
Wspaniałe wyznanie, idealnie nadające się na nasze forum.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 562 / 55 / 0
Kolega Bydlaker ma bardzo ciekawe historie tego typu w dziale amfetamina Masturbacje granice rekordy 😉
  • 3223 / 911 / 5
Kiedyś jak się trufli nażarłem postanowiłem skręcić jointa. Zsiadłem z roweru przy jakimś znaku i targany falami psychodelicznej burzy wziąłem się do pracy. Była jakaś 6:30 wtedy.
Po skończeniu podniosłem głowę i okazało się, że stoję na dosyć ruchliwym skrzyżowaniu i ciągle jeżdżą wkoło samochody %-D
Najprawdopodobniej jak parkowałem to trafiłem na chwilę przerwy w dojazdach ludzi do pracy.
Podziel się posiłkiem
  • 3485 / 738 / 9
Kręcenie lolka na psychodelikach to arcy ciężkie zadanie.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3223 / 911 / 5
Jak byłem zjarusem to, szczerze mówiąc, mogłem kręcić w każdym stanie.
Podziel się posiłkiem
  • 2532 / 602 / 0
13 lutego 2023Zgienty pisze:
Kręcenie lolka na psychodelikach to arcy ciężkie zadanie.
Na benzydaminie nabicie lufy było arcy ciężkim.Wazysz tonę,co chwilę cos z ręki wypada,zapominasz co robiłeś.Zabawa była jak mi spadła lufka na podłogę,a próbując podniesc ręka mi przez nią przenikła,i tak kilkukrotnie zanim znalazłem prawdziwą.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.