Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
The body or a conscious mind'
teoria głosi, że zadziała, bo bazuje na imao. A jak praktyka?
ni chuj nie chcę tego palić, a towaru szkoda...
da radę dojeść jakieś imao na własną rękę?
changa swoją inwazyjnoscią płucną wyleczyła mnie z palenia czegokolwiek, w tym samej siebie.
Zjem i 0,5g - warto kosztem dłuższego działania. Spalałem i tak ponad 0,2 na raz.
Podziel się posiłkiem, chamie
kilka lat temu spróbowałem changi, ale komary na dzialce przerwaly efekt...
Teraz pracuję w Holandii, do smartshopa chcę sie udac z pelna wiedzą, wiec moze poradzicie
Do changi potrzebuje sproszkowany extrakt z DMT, ktory moge zdobyc z mimosy (ze 100g mialu wyjdzie 1g?) filmiki sa na youtubie wiec sobie chyba z tym procesem poradzę.
Do tego potrzebuje mao, czyli jakis drug (ktory bez dodatkow nie zadziala) rozumiem ze to harmalina z ktorej tez potrzebuje ekstrakt, moge zakupic liscie Banisteriopsis caapi i przeprowdzic ekstrakcję.
Widze tez ze sa gotowe ekstrakty (Pure B. caapi Vine Extract) w formie plynu.
Potrzebuję rownież ziola dla podbicia fazy oraz lagodniejszego smaku np niebieski aloes, Passionflower, mullein
Glownie moja wiedze czerpie z tej stronki realitysandwich.com/changa-guide/
on tu uzyl takich skladnikow:
250 mg harmalas (extracted from Syrian rue seeds or B. caapi vine.)
1g DMT
750mg herbs
30-45 mL solvent (e.g. methanol, isopropyl alcohol, or 80%+ high-purity ethanol)
i tak widze swoja wizyty w sklepie, tez chce zrobic mieszanke 1:1
- Jurema mimoza w formie proszku
- przygotowany ekstrakt z caapi (gestosc 1ml bedzie sie rowna 1g ?)
- niebieski aloes, Passionflower, mullein
bedzie git ? czy cos pominalem ? moze jakis skladnik powiniennem wymienic ?
z góry dziękuję za pomoc :))
Generalnie dajesz 1:1 substancji psychoaktywnych i materiału roślinnego czyli 1.250g obu w tym przypadku.
Podziel się posiłkiem, chamie
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.