Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 510 / 111 / 0
Policz mu teraz ile musi mieć, żeby miał te 40 mg
  • 99 / 12 / 0
nie chodzilo mi o to zeby ktos to policzyl tylko powiedzial czy mam wsyzstko na raz palic czy nie
Uwaga! Użytkownik psotka123 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 156 / 0
Jak masz takie wątpliwości i oczekujesz, że ktoś zadecyduje za ciebie, jak mocno ma cię wyjebać, to podziel to lepiej na pół (albo w ogóle tego nie pal 🐸). Jak będzie niedosyt to se dokupisz więcej.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 236 / 32 / 0
ktoś kiedyś jadł changę?

teoria głosi, że zadziała, bo bazuje na imao. A jak praktyka?
ni chuj nie chcę tego palić, a towaru szkoda...
da radę dojeść jakieś imao na własną rękę?
  • 151 / 67 / 0
Sam się nad tym zastanawiałem, bo changa to taka ayahuasca w wersji instant. Pozostaje tylko pytanie czy imao przyjmie się szybciej niż DMT. Słyszałem o metodzie jedzenia syntetycznego imao i pół godziny później DMT, ludki mówią że klepło :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
@Annihilator Wedlug mnie bez sensu bo i ile musialbys tego zjesc niby ? Jest przystosowane specjalnie do palenia i tak tez powinno byc uzwane , nie ma co wynajdywac kola na nowo . Nie chcesz palic to sproboj vapowac , duzy przeskok w komforcie .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 236 / 32 / 0
Vapowanie (z wapo do zioła) wcale nie było wiele lepsze od palenia z dużego bonga z potrójną filtracją, jebie mnie to po płucach niemiłosiernie, nie chcę.
changa swoją inwazyjnoscią płucną wyleczyła mnie z palenia czegokolwiek, w tym samej siebie.

Zjem i 0,5g - warto kosztem dłuższego działania. Spalałem i tak ponad 0,2 na raz.
  • 3220 / 911 / 5
Jedzona changa powinna zadziałać. Ale prościej by było po prostu łyknąć inhibitory i potem DMT.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 6 / / 0
Siema,
kilka lat temu spróbowałem changi, ale komary na dzialce przerwaly efekt...
Teraz pracuję w Holandii, do smartshopa chcę sie udac z pelna wiedzą, wiec moze poradzicie

Do changi potrzebuje sproszkowany extrakt z DMT, ktory moge zdobyc z mimosy (ze 100g mialu wyjdzie 1g?) filmiki sa na youtubie wiec sobie chyba z tym procesem poradzę.

Do tego potrzebuje mao, czyli jakis drug (ktory bez dodatkow nie zadziala) rozumiem ze to harmalina z ktorej tez potrzebuje ekstrakt, moge zakupic liscie Banisteriopsis caapi i przeprowdzic ekstrakcję.
Widze tez ze sa gotowe ekstrakty (Pure B. caapi Vine Extract) w formie plynu.

Potrzebuję rownież ziola dla podbicia fazy oraz lagodniejszego smaku np niebieski aloes, Passionflower, mullein

Glownie moja wiedze czerpie z tej stronki realitysandwich.com/changa-guide/
on tu uzyl takich skladnikow:
250 mg harmalas (extracted from Syrian rue seeds or B. caapi vine.)
1g DMT
750mg herbs
30-45 mL solvent (e.g. methanol, isopropyl alcohol, or 80%+ high-purity ethanol)

i tak widze swoja wizyty w sklepie, tez chce zrobic mieszanke 1:1

- Jurema mimoza w formie proszku
- przygotowany ekstrakt z caapi (gestosc 1ml bedzie sie rowna 1g ?)
- niebieski aloes, Passionflower, mullein

bedzie git ? czy cos pominalem ? moze jakis skladnik powiniennem wymienic ?

z góry dziękuję za pomoc :))
  • 3220 / 911 / 5
Możesz kupić gotowy ekstrakt z harmali.
Generalnie dajesz 1:1 substancji psychoaktywnych i materiału roślinnego czyli 1.250g obu w tym przypadku.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.