Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / 11 / 0
Raczej już dewoluował w relikt epoki patostreamerskiej, ta gdy była w swoim prime czyli jakiś DanielMagical walący kociołki na streamach, ten okres właśnie 2016/2017, rozdmuchiwała ten koncept i młodsza głupsza głowa mogła cieszyć michę z tego, teraz myślę, że jeśli już powstaje to zdecydowanie częściej z konieczności niż jako docelowy produkt imprezowy, a co do dziewczyn, to myśle, że w porównaniu do tego czego bywają obserwatorkami, gdy ich obiektami zainteresowania są osoby ze skłonnościami do ogólno pojętego zepsucia, mixowanie różnych alko w jednym garze raczej nie spędza im snu z powiek, ale co kraj to obyczaj, spotykałem takie, dla których palenie jointów było ęą faux pas i spotykałem takie, które robiły lajny w przerwie od kutasa, żeby zaraz zapętlić akcję
  • 4326 / 699 / 2117
Zapomniany klasyk. Taki ficzer zawsze był do picia tego. Braliśmy garnek, jakbyśmy gotowali zupę. Zapierdalaliśmy na odludzie z tym, a potem miksowaliśmy jak rasowi alko jebacze. Klimat niesamowity, dobrze to wszystko siadało. Wiesz, patrząc przez pryzmat czasu, nawet wspólne spędzenie czasu z funflami miało wtedy jakiś bliższy cel. Po dziś dzień nie zapomnę, jak o jedną flaszkę za dużo do kotła kupiliśmy, a kumpel z okazji urodzin drugiego, wyzerował ją (zanim udaliśmy się do domu). O kurwa, pamiętne imprezy z kotłem i innymi trunkami w tle zawsze były piękne.

Ale widzisz, to łączyło ludzi i pokolenia. A dziś, to nawet ciężko kogoś na imprezę zaprosić.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.