od pewnego czasu zauważyłem ,że kawa mi nie służy rano a w dodatku działa gorzej niż gorąca herbata. Zainteresowany tym tematem poszperałem po różnego rodzaju stronach żeby znaleźć alternatywną a tak naprawdę lepszą mieszankę o urozmaiconym spetrum działania.
Klasyka zaczyna się od ciepłej wody z dodatkiem cytryny/limonki.
Druga z opcji to bulletproof coffe czyli kawa z dodatkiem łyżki masła i olejem kokosowym dostępnym w sklepach z odżywkami a także według preferencji cynamonem i słodzikiem- nie cukrem.
Kolejno przechadzały się opcje tj. szklanka soku z pomarańczy lub kawa z sokiem z buraka (?).
W tym wątku chciałbym się dowiedzieć która z opcji (lub opcja niewymieniona) powinna się najlepiej sprawdzać pod względem skuteczności, pomijając pustą stymulację lub metody które na dłuższą metę są szkodliwe.
Zapraszam do dyskusji!
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
----
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
03 stycznia 2023chillbro pisze: Siemanko,
od pewnego czasu zauważyłem ,że kawa mi nie służy rano a w dodatku działa gorzej niż gorąca herbata. Zainteresowany tym tematem poszperałem po różnego rodzaju stronach żeby znaleźć alternatywną a tak naprawdę lepszą mieszankę o urozmaiconym spetrum działania.
Klasyka zaczyna się od ciepłej wody z dodatkiem cytryny/limonki.
Druga z opcji to bulletproof coffe czyli kawa z dodatkiem łyżki masła i olejem kokosowym dostępnym w sklepach z odżywkami a także według preferencji cynamonem i słodzikiem- nie cukrem.
Kolejno przechadzały się opcje tj. szklanka soku z pomarańczy lub kawa z sokiem z buraka (?).
W tym wątku chciałbym się dowiedzieć która z opcji (lub opcja niewymieniona) powinna się najlepiej sprawdzać pod względem skuteczności, pomijając pustą stymulację lub metody które na dłuższą metę są szkodliwe.
Zapraszam do dyskusji!
Fajnie działały też witaminki rozpuszczalne z glukozą.
Inną już sprawdzoną, dobrą, smaczną i zdrową alternatywą dla kawy jest zielona herbata.
Mocna zielona herbate tez polecam.
Od dzis tez testuje zakwas z burakow z ranca ;) Ale wypowiem sie po kilku dniach co do tego trunku.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.